VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

ZAMENA GREJAČA NA BOJLERU

VODOINSTALATERSKI SERVIS SIMONOVIĆ

Ukoliko imate problem sa bojlerom i potrebna vam je zamena grejača na bojleru, kontaktirajre nas i mi ćemo rešiti ovaj problem po najpovoljnijioj ceni. U sklopu naše servisne ponude nudimo vam i uslugu zamene grejača na bojleru po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Siguran, pouzdan i profesionalan servis vam stoji na raspolaganju od 00 do 24h svakog dana uključujući i praznike i vikende.

ISKUSTVO – TRADICIJA – POVERENJE

Vodoinstalaterski servis Simonović posluje duže od jedne decenije. Danas zapošljavamo veliki broj vodoinstalatera, a takođe u stalnom radnom odnosu imamo i dva električara u slučaju da je neophodno kombinovati električarske i vodoinstalaterske usluge. Kad god vam zatreba usluga popravke bojlera, zamene grejača na bojleru, zamena ventila ili ukoliko vam bojler curi, možete se osloniti apsolutno na naše majstore. Ukoliko vam je potrebna hitna intervencija, mi ćemo biti na vašoj adresi za samo 20 do 30 minuta od poziva u zavisnosti od dela grada u kojem živite. Vodoinstalateri vodoinstalaterskog servisa Simonović pružaju sve vrste vodoinstalaterskih usluga na čitavoj teritoriji Beograda od 00 do 24h.

ODGUŠENJE POMOĆU SAJLI

Korišćenje sajli za odgušenje kanalizacije  i odvoda je najčešće u domaćinstvima. Ova tehnologija podrazumeva korišćenje spirala sa rotirajućima glavama koje oslobadjaju kanalizacijone cevi od naslaga ili fizičkih prepreka.

Ukoliko imate potrebu za odgušenjem, nemojte čekati da se voda vrati kroz vaše cevi i rizikovati plavljenje stambenog ili poslovnog objekta. Mnogo više ćete uštedeti ukoliko nas pozovete na vreme i delujete preventivno.

Vodoinstalterski servis Simonović je tu za vas 365 dana u godini i to od 0 do 24 časa.

BEZ OBZIRA NA DEO GRADA U KOJEM ŽIVITE, VAŠE JE SAMO DA NAS POZOVETE, A NAŠI MAJSTORI STIŽU DO VAS NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ