VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

ZAMENA GUSANE CEVI

VODOINSTALATER SIMONOVIĆ

Zamena gusane cevi je rutinska intervencija koju pruža naš vodoinstalaterski servis. Ako se pitate šta je gusana cev, mi ćemo vam pomoći da bolje razumete vaše instalacije. Gusana spada medju najveće cevi u stambenim jedinicama i kroz nju prolazi ogromna količina tečnosti. Svako oštećenje gusane cevi predstavlja rizik za plavljenej, uglavnom zajedničkih prostorija, ali zavisi od položaja same cevi može se desiti da i neki od stanova bude ugrožen. Zbog toga vas vodoinstalater Simonović savetuje da ukoliko primetite bilo kakvo oštećenje ove cevi pozovete naš vodoinstalaterski servis.

SERVIS OD POVERENJA

Dobra vest. Iako ste verovatno na prvi pogled pomislili da će vas ova intervencija skupo koštati, to uopšte ne mora da bude tako. Zapravo, to će najviše zavisiti od toga kog majstora pozivate. Ukoliko se opredelite za neki od servisa koji skupo naplaćuje svoje usluge verovatno ćete preplatiti intervenciju, ako se pak odlučite da vam priučeni majstori zamene gusanu cev može se desiti da posao ne bude odradjen kako treba, pa da to dovede do novog oštećenja ili veće štete nego koristi. Zato kada birate vodoinstalatera, birajte pouzdan servis. 

KONTAKTIRAJTE NAS

Vodoinstalater Simonović jeste pouzdan servis. O tome svedoči činjenica da imamo veliki broj stalnih klijenata medju prestižnim beogradskim firmama. Detaljan spisak firmi sa kojima smo ostvarili saradnju možete videti klikom ovde. Verujte nam da kada se firme opredeljuju da angažuju majstora, to ne rade napamet, a i biraju povoljnu ponudu. Dakle, kod nas dobijate dva u jednom. Povoljne cene i kvalitetnu uslugu.

I na kraju, kada vidite oštećenje na gusanoj cevi, ne mora da znači da je indikovana njena zamena. Vrlo je moguće da će biti dovoljna sanacija gusane cevi. Više o sanaciji gusane cevi pročitajte klikom ovde. A ako se pitate koji je poslednji standard u proizvodnji cevi, možete pročitati klikom ovde.

PRUŽAMO SVE VODOINSTALATERSKE USLUGE

A da cevi ne prave problem samo kada puknu, već često mogu napraviti problem i ukoliko se zaguše odavno znamo. Medjutim, vodoinstalater Simonović rešava i probleme zagušenja. Ukoliko vam zatreba odgušenje kanalizacije možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona. Klikom ovde možete pročitati koje vrste odgušenja nudimo našim sugradjanima.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ