VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

ZAMENA OŠTEĆENE CEVI

VODOINSTALATER SIMONOVIĆ – HITNE INTERVENCIJE

Ukoliko imate problem sa oštećenom cevi čiju je sanaciju nemoguće izvršiti, naš vodoinstalater će u najkraćem roku za vas izvršiti uslugu zamena oštećene cevi i to po najpovoljnijim uslovima u Beogradu. Naš vodoinstalaterski servis dežura svakog dana od 00 do 24h, uključujući vikende i druge neradne dane. Na vašu adresu stižemo već za 20 do 30 minuta od poziva, a osim usluga hitnih intervencija u našem servisu možete i zakazati intervenciju i to pozivom na naše brojeve telefona koji su istaknuti na sajtu ili popunjavanjem on line formulara koji se nalazi na našoj kontakt strani.

Kada je neophodno izvršiti zamenu oštećene cevi?

Zamea oštećene cevi vrši se kada je stepen i vrsta oštećenja vodovodne cevi takva da je nemoguće izvršiti njenu sanaciju. Pošto dodje na vašu adresu naš vodoinstalater će izvršiti procenu stanja oštećene cevi i predložiće vam vrstu intervencije. Zamena oštećene cevi jeste skuplja intervencija u odnosu na sanaciju cevu, ali dobijate najsavremeniju cev čiji je rok trajanja s obzirom na karakteristike praktično neograničen. 

Osim usluga zamena i sanacija cevi, pružamo i sve druge vrste vodoinstalaterskih usluga po najpovoljnijim uslovima. Dovoljno je da nas pozovete i raspitate se o našim uslugama.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ