VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

VODOINSTALATER BEOGRAD

ZAMENA SIFONA U KUHINJI

Vodoinstalater Simonović vrši zamenu sifona u kuhinji u najkraćem roku po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Osim ove usluge, naš vodoinstalater pruža i sve druge vodoinstalaterske usluge. Svim zaposlenima u našem vodoinstalaterskom servisu stalo je pre svega do zadovoljstva krajnjeg korisnika i zato se trudimo da sve probleme koje imate sa cevima rešimo na najkvalitetniji način, uz što manje finansijsko opterećenje za vas. Jedna od najvećih prednosti našeg servisa sastoji se u činjenici da je naš vodoinstalater uvek dostupan i spreman da izađe na vašu kućnu adresu. Ukoliko je reč o hitnoj intervenciji, stižemo već za 20 do 30 minuta nakon vašeg poziva. Ukoliko vam zatreba pouzdan i kvalitetan vodoinstalater, koji će izvršiti zamenu sifona u kuhinji umesto vas, pozovite nas na naše brojeve telefona ili popunite on line formular koji se nalazi na našem sajtu, na kontakt strani i budite sigurni da ćemo uraditi sve kako biste bili zadovoljni našom uslugom. Vaš pouzdan vodoinstalater, Vodoinstalaterski servis Simonović

ODGUŠENJE SUDOPERE

Korišćenje sajli za odgušenje kanalizacije  i odvoda je najčešće u domaćinstvima. Ova tehnologija podrazumeva korišćenje spirala sa rotirajućima glavama koje oslobadjaju kanalizacijone cevi od naslaga ili fizičkih prepreka.

Imate problem sa zapušenom sudoperom? Ne brinite, naš vodoinstalater rešava sve probleme sa vašim cevima. Pročitajte ovde kako možete sami otpušiti sudoperu. Ukoliko ne uspete, pozovite naše vodoinstalatere i oni će taj posao odraditi za vas.

BEZ OBZIRA NA DEO GRADA U KOJEM ŽIVITE, VAŠE JE SAMO DA NAS POZOVETE, A NAŠI MAJSTORI STIŽU DO VAS NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ