VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

ZAMENA SIGURNOSNOG VENTILA

VODOINSTALATER BEOGRAD – ZAMENA SIGURNOSNOG VENTILA

Vodoinstalater Beograd vrši servis, montažu i popravku svih tipova bojlera na teritoriji Grada Beograda i u okolini. Sve modele, bez obzira na proizvođača, servisiramo, montiramo i popravljamo i takođe ugrađujemo bez obzira na način montaže (vertikalno ili horizontalno).

24 časa dnevno, tokom cele godine, Vodoinstalater Beograd pruža sve vodinstalaterske usluge fizičkim i pravnim licima.

Ako vaš bojler zataji onda kada nam je najpotrebniji pozovite servis Vodoinstalater Beograd. Zamena sigurnosnog ventila na bojleru je samo jedna od vodoinstalaterskih usluga koje pruža naš tim iskusnih vodoinstalatera. Važan deo svakog bojlera je svakako sigurnosni ventil upravo zbog njegove preventivne uloge. Naime, značaj sigurnosnog ventila ogleda se u tome što sprečava visok pritisak u kazanu bojlera, a njegovo mesto je najčešće na ulazu hladne vode.

Tako da ako vam je potrebna zamena sigurnosnog ventila na bojleru Vodoinstalater Beograd je prava adresa za vas. Ukoliko sigurnosni ventil nije ugrađen valjano ili je pak vremenom došlo do kvara na istom Vodoinstalater Beograd će rešiti vaš problem brzo i efikasno.

Postoji više vrsta sigurnosnih ventila koji se uglavnom razlikuju po materijalu od koga su napravljeni. Svaki bojler ima sigurnosni ventil koji ima funkciju propuštanja vode u svrhu zaštite i rasterećenja bojlera i regulisanjana punjenja bojlera, s dobar protok vode i adekvatan pritisak zasluga su sigurnosnog ventila.

Ukoliko vam je potrebna zamena sigurnosnog ventila na bojleru nemojte dovoditi u pitanje vašu bezbednost, pozovite servis Vodoinstalater Beograd i ovaj posao poverite stručnom licu. Kao i za sve druge vodoinstalaterske usluge koje pružamo, dajemo garanciju. Ukoliko imate potrebu za bilo kojom hitnom vodoinstalaterskom intervencijom pozovite nas i naša ekipa za hitne intervencije biće na vašoj adresi za manje od 30 minuta.

ODGUŠENJE POMOĆU SAJLI

Korišćenje sajli za odgušenje kanalizacije  i odvoda je najčešće u domaćinstvima. Ova tehnologija podrazumeva korišćenje spirala sa rotirajućima glavama koje oslobadjaju kanalizacijone cevi od naslaga ili fizičkih prepreka.

Ukoliko imate potrebu za odgušenjem, nemojte čekati da se voda vrati kroz vaše cevi i rizikovati plavljenje stambenog ili poslovnog objekta. Mnogo više ćete uštedeti ukoliko nas pozovete na vreme i delujete preventivno.

Vodoinstalterski servis Simonović je tu za vas 365 dana u godini i to od 0 do 24 časa.

BEZ OBZIRA NA DEO GRADA U KOJEM ŽIVITE, VAŠE JE SAMO DA NAS POZOVETE, A NAŠI MAJSTORI STIŽU DO VAS NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ