VODOINSTALATERSKE USLUGE

ZAMENA SLAVINE ZA VEŠ MAŠINU

Vodoinstalater Simomović pruža sve vrste vodoinstalaterskih usluga. Ukoliko imate problem sa slavinom za veš mašinu, ukoliko kaplje, curi ili je došlo do pucanja, naš vodoinstalater će zameniti vašu slavinu po najpovoljnijoj ceni u Beogradu i u najkraćem roku jer uobičajeno vreme za dolazak naše vodoinstalaterske ekipe je 30 minuta od poziva.

IZDVAJA NAS

U odnosu na konkurenciju izdvaja nas posvećenost, brza usluga i što je najvažnije najbolji odnos cene i kvaliteta. Sigurno je da u našem vodoinstalaterskom servisu nećete dobiti najjeftiniju uslugu jer mi poslujemo u skladu sa zakonima naše zemlje, ne radimo na crno i plaćamo porez. Kada se to uzme u obzir, kao i garancija koju dobijate za pruženu uslugu, kvalitet obavljenog posla, kod nas dobijate najbolji odnos cene i kvaliteta. Ipak, sigurni smo da ne želite da e igrate sa vašim domaćinstvom i da s tim u vezi ni ne tražite jeftine majstore koji će napraviti dar mar.

Osim navedenog izdvaja nas i ogromno iskustvo u pogledu pružanja usluga. Naš vodoinstalaterski servis ima višedecenijsko iskustvo i to je u poređenju sa konkurencijom nemerljivo.

KAKO DO NAS

Zapravo nije potrebno da vi dolazite do nas jer ćemo mi doći do vas. A doći ćemo do vas za samo 30 minuta od poziva ukoliko vi tako želite ili u terminu koji vi odredite. Dovoljno je da nas kontaktirate, pozivom ili popunjavanjem online formulara na našoj kontakt strani i naš vodoinstalater stiže na vašu adresu brzo.

VODOINSTALATER BEOGRAD
Vodoinstalater Hitne usluge

Ugradnja sanitarija

Ugradnja sudopere

VODOINSTALATERSKI SERVIS SA ISKUSTVOM

Vodoinstalater Simonović je vodoinstalaterski servis sa iskustvom dužim od jedne decenije. Naši vodoinstalateri pružaju sve vrste vodoinstalaterskih usluga kao što su odgušenje kanalizacije, detekcija curenja vode bez obijanja zidova, zamena cevi, sanacija oštećenih cevi, zamena baterija i ventila kao i mnoge druge usluge. Svaki naš vodoinstalater je kvalifikovan za posao kojim se bavi, pažljivo selektiran i spreman da odgovori na sve izazove. Osim intervencija u standardnim termina, naš dežurni vodoinstalater Beograd je spreman da izadje na teren od 00 do 24h svakog dana i otkloni kvarove na vašim vodovodnim instalacijama. Na vašu adresu stižemo za 20 do 30 minuta od poziva jer naša specijalnost su hitne intervencije.

 

Vodoinstalater Hitne usluge

© COPYRIGHT 2018 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER SIMONOVIĆ

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ