VODOINSTALATERSKE USLUGE

ZAMENA VIRBLI VENTILA

ČESMA KAPLJE

Jedan od najiritantnijih problema sa kojim se susrećemo u domaćinstvima je dosadno kapljanje česme. Iako je ova pojava iritantna, veliki broj ljudi je u želji da uštedi sredstva, spreman da trpi ovu iritantnu pojavu. Neretko se dešava i da sa prvom pojavom kapanja počinjemo da dotežemo slavinu jače. U osnovi ovakvo “rešenje” problema uvek vodi njegovom produbljivanju.

ŠTA KAD ČESMA POČNE DA KAPLJE?

U situaciji kada česma počne da kaplje neophodno je zameniti virblu ventila, koja ne zatvara dobro. Ovaj posao, ukoliko ste vešti, možete uraditi sami, možete otvroriti oglase i pronaći prvog majstora iz oglasa (koji je obično skupo plaćen i kao takav se mora naplatiti kroz uslugu koja će vam biti pružena), a možete pozvati i stručna lica, koja će vam preporučiti brojne firme, organizacije, ustanove, kao i fizička lica čije vodovodne instalacije smo do sada održavali ili koje su u našem sistemu redovnog održavanja. Naše reference možete videti ovde

VODOINSTALATERSKI SERVIS SIMONOVIĆ ŠTEDI ZA VAS

Kako živimo u vremenu gde se sve vrti oko novca, jako je bitno isti uštedeti i preusmeriti na neophodne stvari. Zbog toga vam savetujemo da ga ne trošite na priučene majstore koji će otkloniti kvar po prinicpu “drži vodu dok majstori odu”, već svoje vodovodne instalacije poverite proverenom servisu.

Sve kvarove na vašim instalacijama otklanjamo odmah i za sve izvršene radove vam dajemo garanciju. Osim toga, garantujemo vam da do vas stižemo najduže u roku od 30 minuta od poziva i da dolazak ne naplaćujemo.

Ugradnja sanitarija

Ugradnja sudopere

VODOINSTALATERSKI SERVIS SA ISKUSTVOM

Vodoinstalater Simonović je vodoinstalaterski servis sa iskustvom dužim od jedne decenije. Naši vodoinstalateri pružaju sve vrste vodoinstalaterskih usluga kao što su odgušenje kanalizacije, detekcija curenja vode bez obijanja zidova, zamena cevi, sanacija oštećenih cevi, zamena baterija i ventila kao i mnoge druge usluge. Svaki naš vodoinstalater je kvalifikovan za posao kojim se bavi, pažljivo selektiran i spreman da odgovori na sve izazove. Osim intervencija u standardnim termina, naš dežurni vodoinstalater Beograd je spreman da izadje na teren od 00 do 24h svakog dana i otkloni kvarove na vašim vodovodnim instalacijama. Na vašu adresu stižemo za 20 do 30 minuta od poziva jer naša specijalnost su hitne intervencije.

 

Vodoinstalater Hitne usluge

© COPYRIGHT 2018 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER SIMONOVIĆ

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ