VODOINSTALATERSKE USLUGE

ZAMENA VODOKOTLIĆA

Zamena vodokotlića wc šolje sve druge vodoinstalaterske usluge. Vodoinstalaterski servis Simonović posluje duže od jedne decenije i to sa velikim uspehom. U našem vodoinstalaterskom servisu možete dobiti sve vrste vodoinstalaterskih usluga: Odgušenje kanalizacije, zamena vodokotlića wc šolje, zamena sifona, sve vrste popravke, zamene cevi i sl. Naš servis radi od 00 do 24h svakog dana bez obzira da li je reč o vikednu ili praznicima, za nas ne postoje neradni dani.

ZAMENA VODOKOTLIĆA – KONTAKT

Ukoliko vam je neophodna zamena vodokotlića možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona ili popunjavanjem on line formulara na našoj kontakt strani.

Dostupni smo svakog dana od 00 do 24h. Nudimo usluge hitnih intervencija, na vašu adresu stižemo za dvadesetak minuta od poziva.

Kontaktirajte nas i uverite se zašto su nam poverenje ukazele neke od najprestižniji beogradskih firmi.

Ugradnja sanitarija

Ugradnja sudopere

VODOINSTALATERSKI SERVIS SA ISKUSTVOM

Vodoinstalater Simonović je vodoinstalaterski servis sa iskustvom dužim od jedne decenije. Naši vodoinstalateri pružaju sve vrste vodoinstalaterskih usluga kao što su odgušenje kanalizacije, detekcija curenja vode bez obijanja zidova, zamena cevi, sanacija oštećenih cevi, zamena baterija i ventila kao i mnoge druge usluge. Svaki naš vodoinstalater je kvalifikovan za posao kojim se bavi, pažljivo selektiran i spreman da odgovori na sve izazove. Osim intervencija u standardnim termina, naš dežurni vodoinstalater Beograd je spreman da izadje na teren od 00 do 24h svakog dana i otkloni kvarove na vašim vodovodnim instalacijama. Na vašu adresu stižemo za 20 do 30 minuta od poziva jer naša specijalnost su hitne intervencije.

 

Vodoinstalater Hitne usluge

© COPYRIGHT 2018 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER SIMONOVIĆ

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ