VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

HITNE INTERVENCIJE BEOGRAD

HITNA INTERVENCIJE BEOGRAD 00-24h

Vodoinstalaterski servis Simonović – hitne intervencije Beograd od 00 do 24h svakog dana u godini bez obzira da li je reč o radnom danu, vikendu ili prazniku. Sve vrste vodoinstalaterskih usluga uz najbolji odnos cene i kvaliteta. Iza našeg servisa ne stoje priučeni majstori, već profesionalni stručnjaci koji će u najkraćem roku rešiti problem sa vašim vodovodnim instalatacijama. Možete nas pozvati svakog dana od 00 do 24h

HITNE INTERVENCIJE BEOGRAD – Na vašoj adresi za 30 minuta 

Naš vodoinstalateri stižu na vašu adresu najčešće za 30 minuta od poziva. Izuzetak mogu predstavljati rubna naselja i eventualne gužve u saobraćaju, ali zahvaljujući velikom broju ekipa stižemo na vašu adresu vrlo brzo od poziva.

HITNE INTERVENCIJE BEOGRAD – Nije vam neophodna hitna intervencija? Zakažite servis u terminu koji vama odgovoara

Vodoinstalaterski servis Simonović osim što pruža usluge hitne intervencije Beograd, ukoliko vam nije neophodna hitna intervencija, izlazi na vašu adresu u terminu koji vama odgovara. Zahvaljujući radnom vremenu od 00 do 24h možemo vrlo lako uskladiti našu intervenciju sa vašim privatnim i poslovnim obavezama i to tako da ne morate da otkazujete vaše obaveze kako biste sačekali naše majstore. Dovoljno je da nas pozovete i zakažete intervenciju u terminu koji vama odgovara. Nemate vremena da nas pozivate? Nema problema, popunite on line formular na našoj kontakt strani, ostavite nam vaše podatke, a mi ćemo kontaktirati vas.

BEZ OBZIRA NA DEO GRADA U KOJEM ŽIVITE, VAŠE JE SAMO DA NAS POZOVETE, A NAŠI MAJSTORI STIŽU DO VAS NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ