VODOINSTALATERSKE USLUGE

SANIRANJE PUKNUTE CEVI U ZIDU

Vodoinstalaterski servis Simonović pruža sve vrste vodoinstalaterskih usluga. Najpovoljnije cene, garantovani kvalitete i garancija na izvedene radove su prednosti koje nas izdvajaju u odnosu na konkurenciju. 

Jedna od čestih usluga koje pružaju naši vodoinstalateri je detekcija i saniranje puknutih cevi u zidu.

Pre izvesnog vremena obratila nam se porodica iz jednog bepogradskog naselja koja je imala problem sa curenjem vode u zidu. Naši vodoinstalateri su uspešno detektovali mesto curenja, u tom delu su, kao što se vidi na fotografijama, morali da obiju zid i izvršeno je saniranje puknute cevi u zidu. Kako su ek ventili već bili dotrajali, naši vodoinstalateri su predložili i zamenu istih. Kako je savet naših vodoinstalatera poslušan, pristupilo se i zameni ek ventila.

Ova usluga je izvršena po najpovoljnijim cenama uz izdat račun, koji omogućava ostvarivanje prava u slučaju reklamacije. Međutim, tokom više od jedne decenije postojanja, skoro da i nije bilo reklamacija na naše vodoinstalatere i radove koje su oni izvršili.

Ugradnja sanitarija

Ugradnja sudopere

VODOINSTALATERSKI SERVIS SA ISKUSTVOM

Vodoinstalater Simonović je vodoinstalaterski servis sa iskustvom dužim od jedne decenije. Naši vodoinstalateri pružaju sve vrste vodoinstalaterskih usluga kao što su odgušenje kanalizacije, detekcija curenja vode bez obijanja zidova, zamena cevi, sanacija oštećenih cevi, zamena baterija i ventila kao i mnoge druge usluge. Svaki naš vodoinstalater je kvalifikovan za posao kojim se bavi, pažljivo selektiran i spreman da odgovori na sve izazove. Osim intervencija u standardnim termina, naš dežurni vodoinstalater Beograd je spreman da izadje na teren od 00 do 24h svakog dana i otkloni kvarove na vašim vodovodnim instalacijama. Na vašu adresu stižemo za 20 do 30 minuta od poziva jer naša specijalnost su hitne intervencije.

 

Vodoinstalater Hitne usluge

© COPYRIGHT 2018 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER SIMONOVIĆ

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ