VODOINSTALATERSKE USLUGE

O NAMA

  • DUŽE OD DECENIJE SA VAMA

    Naši vodoinstalateri su sa vama duže od jedne decenije. Do sada bez i jedne reklamacije na naše usluge.

    Vodoinstalaterski servis Simonović posluje sa uspehom 14 godina.

    Naša firma je specijalizovana za održavanje vodovodnih i kanalizacionih mreža, poslovnih prostora, trgovinskih i industrijskih centara, stambenih objekata (zgrada, stanova, kuća), hotela, ugostiteljskih objekata, pumpi i svih malih, srednjih i velikih preduzeća. Odgušenja kanalizacije, otpušavanje odvoda, pregled, popravka i zamena vodovodnih instalacija, kao i izvođenje građevinskih radova i crpljenje otpadnih voda i materija su primarne oblasti delatnosti. Naš tim čine iskusni vodoinstalateri sa višegodišnjim iskustvom, koji su spremni da otklone svaki problem na vašim vodovodnim instalacijama.

    Pozovite nas i stižemo do vas za 30 minuta bez obzira na deo grada u kojem živite. Ukoliko kvar nije urgentan nudimo vam mogućnost da sami izaberete i zakažete termin u kojem ćemo rešiti vaš problem.

Ugradnja sanitarija

Ugradnja sudopere

VODOINSTALATERSKI SERVIS SA ISKUSTVOM

Vodoinstalater Simonović je vodoinstalaterski servis sa iskustvom dužim od jedne decenije. Naši vodoinstalateri pružaju sve vrste vodoinstalaterskih usluga kao što su odgušenje kanalizacije, detekcija curenja vode bez obijanja zidova, zamena cevi, sanacija oštećenih cevi, zamena baterija i ventila kao i mnoge druge usluge. Svaki naš vodoinstalater je kvalifikovan za posao kojim se bavi, pažljivo selektiran i spreman da odgovori na sve izazove. Osim intervencija u standardnim termina, naš dežurni vodoinstalater Beograd je spreman da izadje na teren od 00 do 24h svakog dana i otkloni kvarove na vašim vodovodnim instalacijama. Na vašu adresu stižemo za 20 do 30 minuta od poziva jer naša specijalnost su hitne intervencije.

 

Vodoinstalater Hitne usluge

© COPYRIGHT 2018 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER SIMONOVIĆ

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ