VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

UGRADNJA SUDOPERE

UGRADNJA SUDOPERE – VODOINSTALATER SIMONOVIĆ

Kuhinja je jedno od najpopularnijih mesta u svakom domaćinstvu. Mesto gde se porodica okuplja, uživa u hrani i zajedničkim trenucima. Zato treba biti pažljiv pri odabiru i uređenju kuhinje, posebno imajući u vidu da je preduslov da kuhinja bude praktična. S toga je, između ostalog, jako bitno odabrati adekvatnu sudoperu.

VELIČINA SUDOPERE

Prvi korak je odrediti adekvatnu veličinu sudopere koja treba da odgovara potrebama vašeg domaćinstva. U zavisnosti od broja članova domaćinstva i veličine kuhinje možete se opredeliti za sudoperu sa jednim ili dva korita.

MATERIJAL

Da li odabrati sudoperu od granita ili inox-a.Granitne sudopere se izrađuju od kompozinog materijala, čiji je glavni sastojak kvarc – najtvrđi element granita. Karakteristike ovih sudopera su što su jednostavne za održavanje, trajnost, izgled prirodnog kamena, otpornost na grebanje, lomljenje i temperature, postojanost boje. Sa druge strane inox sudopere mogu biti poliranog, reljefnog ili mat finiša, napravljene su od nerđajećeg čelika, te su i otporne na visoke temperature, rđu i kiseline, a mogu biti nasadne, usadne i podgradne.

OSTALI SAVETI

Boje i materijali kuhinjskih površina moraju biti usklađeni. Takođe treba voditi računa o debljini radne ploče. Preporučna debljina je 38mm i više. Bitan detalj svake kuhinje je i rasveta. Jedno rasvetno telo nije dovoljno, te se preporučuje postavljanje rasvete i iznad radne pvršine i sudopere.

UGRADNJA SUDOPERE

Ukoliko ste odabrali sudoperu pozovite nas. Ugradnja sudopere je jedna od usluga koje vodoinstalater Simonović nudi u okviru ponude ugradnja sanitarija. Ugradnju sudopere vršimo za potrebe fizičkih ili pravnih lica, tokom cele nedelje. Na tržištu se može naći veliki izbor sudopera, u pogledu materijala i veličina. Vaše je samo da odaberete sudoperu u skladu sa vašim potrebama. A naš vodinstalater izvršiće ugradnju sudopere profesionalno. Pozovite nas na naše brojeve telefona ili popunite formular na našoj kontakt strani. Od našeg ljubaznog osoblja dobićete sve informacije koje su vam neophodne. Više informacija o održavanju sudopera možete pronaći klikom ovde.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ