VODOINSTALATERSKE USLUGE

VODOINSTALATER PALILULA

NAŠE USLUGE NA OPŠTINI PALILULA

Vodoinstalaterski servis Simonović vrši sve vodoinstalaterske popravke na vašoj opštini. S obzirom da imamo punktove na teritoriji svih beogradskih opština do vas stižemo najviše za 30 minuta. Iskustvo, brzina i kvalitet su tri stvari koje nas izdvajaju. Garancija na sve izvedene radove.  

Pružamo vam sledeće usluge:

ŠTA URADITI KADA VAM ZATREBA NAŠA USLUGA?

Dovoljno je da nas kontaktirate na neki od naših brojeva telefona. Naši majstori stižu do vas za najviše 30 minuta, a uglavnom i brže. Ukoliko vam nije neophodna hitna intervencija, već želite da zakažete servis ili kontrolu instalacija, možete nas pozvati na naše brojeve telefona ili kontaktirati popunjavanjem on line formulara sa naše kontakt strane.

BESPLATAN DOLAZAK I DIJAGNOSTIKA

Vodoinstalaterski servis Simonović vam nudi besplatan dolazak i dijagnostiku kvara. Pružamo usluge na teritoriji Beograda. Bez obzira da li živite na Paliluli, u Zemunu, na Vračaru, Savskom vencu ili Borči, Krnjači ili Ovči ili u nekom drugom delu grada, zahvaljući punktovima u svim gradskim opštinama, naši majstori stižu do vas u najkraćem roku. Vaše je samo da nas pozovete, a mi ćemo rešiti sve probleme na vašim vodovodnim instalacijama.

DO VAS STIŽEMO NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA OD POZIVA

I to nije sve. Samo tokom ovog meseca obezbedite sebi posebne pogodnosti na plaćanje usluga. Pozovite nas i raspitajte se o akcijskim ponudama. Naš ljubazno osoblje vam je na raspolaganju za sve informacije, a ako imate bilo kakve nedoumice tu smo da ih razrešimo i učinimo da vam svi kvarovi budu manje stresni.

VODOINSTALATER BEOGRAD

Zašto odabrati baš naš vodoinstalaterski servis?

Nema sumnje da na teritoriji opštine Palilula danas postoji veliki broj vodoinstalatera, vodoinstalaterskih servisa, što registrovanih, što neregistrovanih. Sigurni smo da u moru majstora možete pronaći i nekog koji odgovara vašim potrebama, ali zašto odabrati baš Vodoinstalater Palilula?

Vodoinstalater Palilula vam može ponuditi nešto što ne možete dobiti kod drugih majstora. Mi vam nudimo brz dolazak (za samo 30 minuta od poziva), kvalitetnu uslugu i na kraju rada račun i garanciju. 

Ukoliko se odlučite za drugi servis, ubeđeni smo da će nešto od navedenog izostati. Zato kad birate kvalitet birajte Vodoinstalater Palilula jer mi držimo do kvaliteta.

Ugradnja sanitarija

Ugradnja sudopere

VODOINSTALATERSKI SERVIS SA ISKUSTVOM

Vodoinstalater Simonović je vodoinstalaterski servis sa iskustvom dužim od jedne decenije. Naši vodoinstalateri pružaju sve vrste vodoinstalaterskih usluga kao što su odgušenje kanalizacije, detekcija curenja vode bez obijanja zidova, zamena cevi, sanacija oštećenih cevi, zamena baterija i ventila kao i mnoge druge usluge. Svaki naš vodoinstalater je kvalifikovan za posao kojim se bavi, pažljivo selektiran i spreman da odgovori na sve izazove. Osim intervencija u standardnim termina, naš dežurni vodoinstalater Beograd je spreman da izadje na teren od 00 do 24h svakog dana i otkloni kvarove na vašim vodovodnim instalacijama. Na vašu adresu stižemo za 20 do 30 minuta od poziva jer naša specijalnost su hitne intervencije.

 

Vodoinstalater Hitne usluge

© COPYRIGHT 2018 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER SIMONOVIĆ

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ