VODOINSTALATERSKE USLUGE

ODGUŠENJA SUDOPERE

 •  

  USLUGE ODGUŠENJA

  Vodoinstalaterski servis Simonović pruža hitne usluge odgušenja. Nudimo vam 

  Na raspolaganju smo vam svakog dana od 00 do 24h. Budite slobodni da nas kontaktirate na naše brojeve telefona:

  011/406-0807

  061/185-6082

ODGUŠENJE SUDOPERE

Odgušenje sudopere spada u jednu od najčešćih usluga kada je reč o odgušenju. Problemi sa zagušenjem sudopere mogu biti različiti, ali naša ekipa iskusnih vodoinstalatera sve probleme bez obzira na njihovu težinu rešava u najkraćem roku uz garanciju na izvedene radove. 

Plića zagušenja su obično posledica taloga koji se nakuplja u cevima od masnoće, soca od kafe i sl. Kada je začepljenje bliže, moguće ga je otkloniti i pomoću ručnih sajli, čime se rešava problem. 

Međutim, mnogo su ozbiljniji problemi, kada do zagušenja dođe na većoj udaljenosti od sudopere. Takva zagušenja su najčešća u zgradama i često je problem “problematično ponašanje” stanara u vertikali, koji ne vode računa o tome šta isupštaju u sudoperu. Kada dođe do ovakve vrste začepljenja, vrlo lako se može dogoditi poplava u stanu, stoga je najbolje čim čujete prvo karakteristično klokokatnje da pozovete naš servis, kako vam se ne bi kroz sudoperu izlizlila kanalizacija i poplavila stan. Ovakve vrste zagušenja neophodno je otkloniti mašinskim putem. Sama intervencija ne traje dugo, a rezultati su odmah vidljivi. Međutim, da bi problem bio rešen trajno, neophodno je promeniti navike svih stanara vertikale i obratiti veću pažnju da se u sudoperu ne ispuštaju mrve od hleba, soc od kafe, masnoće i sl.

BEZ OBZIRA NA DEO GRADA U KOJEM ŽIVITE, VAŠE JE SAMO DA NAS POZOVETE, A NAŠI MAJSTORI STIŽU DO VAS NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA.

Ugradnja sanitarija

Ugradnja sudopere

VODOINSTALATERSKI SERVIS SA ISKUSTVOM

Vodoinstalater Simonović je vodoinstalaterski servis sa iskustvom dužim od jedne decenije. Naši vodoinstalateri pružaju sve vrste vodoinstalaterskih usluga kao što su odgušenje kanalizacije, detekcija curenja vode bez obijanja zidova, zamena cevi, sanacija oštećenih cevi, zamena baterija i ventila kao i mnoge druge usluge. Svaki naš vodoinstalater je kvalifikovan za posao kojim se bavi, pažljivo selektiran i spreman da odgovori na sve izazove. Osim intervencija u standardnim termina, naš dežurni vodoinstalater Beograd je spreman da izadje na teren od 00 do 24h svakog dana i otkloni kvarove na vašim vodovodnim instalacijama. Na vašu adresu stižemo za 20 do 30 minuta od poziva jer naša specijalnost su hitne intervencije.

 

Vodoinstalater Hitne usluge

© COPYRIGHT 2018 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER SIMONOVIĆ

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ