VODOINSTALATERSKE USLUGE

OTPUŠAVANJE KADE

OTPUŠAVANJE KADE BEOGRAD

Otpušavanje kade spada u jednu od standardnih usluga koje pruža naš vodoinstalaterski servis. Znamo koliko neprijatno može biti kada vam se zapuši kada i kakvi se problemi mogu javiti kao posledica zapušenja. Zbog toga vam naši vodoinstalateri stoje na raspolaganju svakog dana 24 časa. Ukoliko vam je zapušena kada i treba vam hitno odgušenje odnosno otpušavanje kade budite slobodni da nas kontaktirate, a mi dolazimo na vašu adresu u roku od najviše 30 minuta nakon vašeg poziva.

Otpušavanje kade se može vršiti na više različitih načina u zavisnosti od začepljenja. Najjednostavnije je otkloniti zagušenje koje nije duboko i ono se uklanja ručno pomoću sajli. Ukoliko je zagušenje na većoj udaljenosti neophodno je izvršiti mehaničkog odgušenje. U svakom slučaju, o kakvom god zagušenju se radilo, naši vodoinstalateri će vrlo egikasno i brzo rešiti vaš problem i vaša kada će ponovo biti kao nova. Na sve usluge dajemo garanciju.

ODGUŠENJE POMOĆU SAJLI

Korišćenje sajli za odgušenje kanalizacije  i odvoda je najčešće u domaćinstvima. Ova tehnologija podrazumeva korišćenje spirala sa rotirajućima glavama koje oslobadjaju kanalizacijone cevi od naslaga ili fizičkih prepreka.

Ukoliko imate potrebu za odgušenjem, nemojte čekati da se voda vrati kroz vaše cevi i rizikovati plavljenje stambenog ili poslovnog objekta. Mnogo više ćete uštedeti ukoliko nas pozovete na vreme i delujete preventivno.

Vodoinstalterski servis Simonović je tu za vas 365 dana u godini i to od 0 do 24 časa.

BEZ OBZIRA NA DEO GRADA U KOJEM ŽIVITE, VAŠE JE SAMO DA NAS POZOVETE, A NAŠI MAJSTORI STIŽU DO VAS NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA.

Ugradnja sanitarija

Ugradnja sudopere

VODOINSTALATERSKI SERVIS SA ISKUSTVOM

Vodoinstalater Simonović je vodoinstalaterski servis sa iskustvom dužim od jedne decenije. Naši vodoinstalateri pružaju sve vrste vodoinstalaterskih usluga kao što su odgušenje kanalizacije, detekcija curenja vode bez obijanja zidova, zamena cevi, sanacija oštećenih cevi, zamena baterija i ventila kao i mnoge druge usluge. Svaki naš vodoinstalater je kvalifikovan za posao kojim se bavi, pažljivo selektiran i spreman da odgovori na sve izazove. Osim intervencija u standardnim termina, naš dežurni vodoinstalater Beograd je spreman da izadje na teren od 00 do 24h svakog dana i otkloni kvarove na vašim vodovodnim instalacijama. Na vašu adresu stižemo za 20 do 30 minuta od poziva jer naša specijalnost su hitne intervencije.

 

Vodoinstalater Hitne usluge

© COPYRIGHT 2018 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER SIMONOVIĆ

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ