VODOINSTALATERSKE USLUGE

RENOVIRANJE KUPATILA

RENOVIRANJE KUPATILA ISKUSTVO

Višedecenijsko iskustvo u oblasti vodoinstalaterskih usluga nam govori, ono što i većina sugrađana zna, da renoviranje kupatila predstavlja izuzetno veliki posao. Kada govorimo o renoviranju kupatila treba imati na umu da li je reč o estetskim promenama ili je neophodne izvršiti i promene na vodovodnim instalacijama jer je obim posla uslovljen promenama koje se vrše.

ESTETSKE PROMENE

Estetske promene u kupatilu svode se na zamenu sanitarija, promenu keramike i krečenje. Vodoinstalateri vodoinstalaterskog servisa Simonović obavljaju ove usluge za vas izuzetno profesionalno, poštujući zacrtane rokove i želje klijenata. Sve promene koje želite da izvršite, naši vodoinstalateri i majstori uradiće za vas garantovano po najpovoljnijim cenama.

PROMENE NA VODOVODNIM INSTALACIJAMA

Jednako uspešno, kao i estetske promene, vodoinstalateri vodoinstalaterskog servisa Simonović uradiće za vas i zamenu svih cevi, odnosno kompletnu rekonstrukciju kupatila. Za sve radove vam dajemo garanciju, garantujemo vam najnižu cena i poštovanje zacrtanih rokova. Iza nas stoji veliki broj renoviranih kupatila, kao i veliki broj zadovoljnih klijenata. Posebno smo ponosni na firme i organizacije sa kojima negujemo partnerski odnos, a koje su u našem sistemu redovnog održavanja. 

Ukoliko ne želite da vaš novac trošite na polukvalifikovane majstore, a svesni ste da renoviranje kupatila predstavlja preobiman posao za vas, budite slobodni da nas kontaktirate, a mi ćemo vam u najkrećem roku uraditi projekat i ponuditi najpovoljnije uslove plaćanja.

Ugradnja sanitarija

Ugradnja sudopere

VODOINSTALATERSKI SERVIS SA ISKUSTVOM

Vodoinstalater Simonović je vodoinstalaterski servis sa iskustvom dužim od jedne decenije. Naši vodoinstalateri pružaju sve vrste vodoinstalaterskih usluga kao što su odgušenje kanalizacije, detekcija curenja vode bez obijanja zidova, zamena cevi, sanacija oštećenih cevi, zamena baterija i ventila kao i mnoge druge usluge. Svaki naš vodoinstalater je kvalifikovan za posao kojim se bavi, pažljivo selektiran i spreman da odgovori na sve izazove. Osim intervencija u standardnim termina, naš dežurni vodoinstalater Beograd je spreman da izadje na teren od 00 do 24h svakog dana i otkloni kvarove na vašim vodovodnim instalacijama. Na vašu adresu stižemo za 20 do 30 minuta od poziva jer naša specijalnost su hitne intervencije.

 

Vodoinstalater Hitne usluge

© COPYRIGHT 2018 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER SIMONOVIĆ

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ