VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

HITNO ODGUŠENJE KANALIZACIJE

VODOINSTALATER SIMONOVIĆ – HITNO ODGUŠENJE KANALIZACIJE

Ukoliko vam je potrebno hitno odgušenje kanalizacije možete pozvati našeg vodoinstalatera i on će vaš problem sa zagušenom kanalizacijem, zapušenim odvoodom sudopere ili začepljenim odvodom kade rešiti u najkraćem roku. Naš vodoinstalater je dežuran od 00 do 24h svakog dana i spreman da izađe na teren u svakom trenutku. Na vašu adresu stižemo za 20 do 30 minuta od poziva. Ukoliko vam je potreban brz, kvalitetan i pouzdan vodoinstalater, vodoinstalaterski servis Simonović je pravi izbor za vas. Možete nas kontaktirati pozivom na naše brojeve telefona ili popunjavanjem on line formulara na našoj kontakt strani. Tu smo za vas od 00 do 24h, hitno odgušenje kanalizacije u svako doba dana ili noći.

ODGUŠENJE POMOĆU SAJLI

Korišćenje sajli za odgušenje kanalizacije  i odvoda je najčešće u domaćinstvima. Ova tehnologija podrazumeva korišćenje spirala sa rotirajućima glavama koje oslobadjaju kanalizacijone cevi od naslaga ili fizičkih prepreka.

Ukoliko imate potrebu za odgušenjem, nemojte čekati da se voda vrati kroz vaše cevi i rizikovati plavljenje stambenog ili poslovnog objekta. Mnogo više ćete uštedeti ukoliko nas pozovete na vreme i delujete preventivno.

Vodoinstalterski servis Simonović je tu za vas 365 dana u godini i to od 0 do 24 časa.

BEZ OBZIRA NA DEO GRADA U KOJEM ŽIVITE, VAŠE JE SAMO DA NAS POZOVETE, A NAŠI MAJSTORI STIŽU DO VAS NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ