VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

KAKO DA SAMI OTPUŠITE SUDOPERU

Vodoinstalaterski servis Simonović je servis sa dugogodišnjim iskustvom. Naš tim profesionalnih vodinstalatera pruža sve vrste vodoinstalaterskih usluga, a ono po čemu smo prepoznatljivi je kvalitet. Brzo i efikasno rešavamo najsloženije probleme, a posedujemo i najsavremeniju opremu za rad. Upravo zbog toga često prilikom intervencija korisnici naših usluga pitaju za različite savete i preporuke koje bi mogli da primene kako bi predupredili probleme sa kojima se suočavaju.

 

S obzirom da je jedna od vodoinstalaterskih usluga koje vodoinstalaterski servis Simonović pruža održavanje i odgušenje kanalizacije, ono što nas često pitate je kako sprečiti zagušenje sanitarija, bilo da se radi o sudoperi, umivaoniku, WC šolji, odvodu kade ili tuš kabine. U nastavku teksta naš vodinstalater polediće sa vama par praktičnih saveta kako bi sprečili zagušenje sudopere.

Naime, ukoliko je intezitet zagušenja sudopere mali do rešenja možete doći brzo i lako. Sudoperu možete otpuštiti uz pomoć nekog od hemijskih sredstava ili uz korišćenje sredstava koje svako od domaćinstava ima.

 

 
vodoinstalater

Ukoliko se odlučite da sudoperu otpušite sredstvom za otpušavanje odvoda koje možete kupiti u bilo kojoj prodavnici, kao što su granule za čišćenje odvoda, gelovi za čišćenje i slično, budite obazrivi pri odabiru ove vrste sredstava i obavezno se pridržavajte uputstva proizvođača.

Možete probati da sudoperu otpušite na jedan od prirodnih načina. Na primer, u ovu svrhu možete koristiti sodu bikarbonu i sirće. Potrebno je da sipate šolju sode bikarbone u odvod sudopere i odmah prelite sa pola čaše sirćeta. Sačekajte da malo odstoji i potom pustite vodu i videćete da voda normalno otiče.

Naš vodinstalater preporučuje da, kako bi sprečili zagušenja sudopere, koristite rešetku da otpad ne bi odlazio u odvod, jer od toga koliko vodimo računa zavisi da li će doći do zagušenja. Otpad iz domaćinstva nikada ne treba bacati u sudoperu, jer sitne organske materije zapravo doprinose zagušenju odvoda.

Zagušenje sudopere predstavlja jedan od najčešćih vodoinstalaterskih kvarova, a razlog tome je taloženje prljaviština i masnoća. Zato je potrebno preventivno delovati i periodično primenjivati neko od sredstava za odgušenje kako bi odvodne cevi sudopere održali prohodnim.

Ukoliko vam se, uprkos svim merama opreza, dešava da se suočavate se zagušenjem sudopere biće vam potrebna vodoinstalaterska uslugaprofesionalaca. Ukoliko ste primetili da voda slabije otiče, uz neprijatni miris koji se širi iz sudopere, pozovite nas. Sprečite eventualno izlivanje vode i nastanak štete na imovini.

Budite slobodni da nas pozovete u bilo koje doba, jer su vodoinstalateri servisa Simonović dostupni 24 sata.

uredjenje domaćinstva

ODRŽAVANJE DOMAĆINSTVA

dezinfekcija

SAVETI ZA DEZINFEKCIJU

domaćinstvo

UREDJENJE DOMAĆINSTVA

PODELITE SA NAMA VAŠE SAVETE

Vodoinstalater Simonović vas nagradjuje sjajnim popustima. Vi nama pošaljite vaš praktičan savet mi ćemo ga objaviti na sajtu,  a vama poslati kupon za popust na vodoinstalaterske usluge. Kupon možete iskoristiti u narednih godinu dana.

 

VODOINSTALATER SIMONOVIĆ

Ukoliko su vam potrebne samo vodoinstalaterske usluge, znajte da se na naše vodoinstalatere možete osloniti svakog dana od 00 do 24h. Naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta od poziva u slučaju hitnih intervencija ili u terminu koji vi odredite. Naši vodoinstalateri se prilagodjavaju vašim privatnim i poslovnim obavezama.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ