VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

KAKO ZABAVITI DECU U VREME NAJDUŽEG POLICIJSKOG ČASA

Pred nama je najradosniji hrišćanski praznik Uskrs. Ove godine Uskrs ćemo provesti u izolaciji. U cilju suzbijanja i sprečavanja širenja zarazne bolesti COVID-19 i zaštite stanovništva od te bolesti uveden je policijski čas najduži do sada koji će trajati 84 časa.

S obzirom da je u vanredno stanje u Srbiji na snazi od 17. marta, te da vrtići i škole od tada ne rade, deca su više nego ikada upućena na roditelje. Verujemo da ste uključili mališane u farbanje Uskršnjih jaja, te vikend koji je pred nama iskoristite uživajući u porodičnim trenutcima, opuštajući se uz igru sa decom. U nastavku ćemo vam dati nekoliko saveta kako da se svi zajedno zabavite.

MOTORIČKA VEŽBA UKRASI JAJE – izrežite papirnu podlogu u obliku jajeta koju će deca ukrasiti po sopstvenom izboru (mogu je obojiti, oblepiti dugmićima, izgužvanim iobojenim papirom u obliku kiglica, dugmićima, perlicama, slamčicama, zrenevljem i svim ostalim što im je na raspolaganju).

SADA VEŽBAMO SVI – osmislite poligon u kući i bićete zašanjeni takmičarskim duhom svog deteta (hodanje na prstima, hodanje na petama, hodanje po označenoj putanji, provlačenje, puzanje, preskakanje i slično).

 

PLESNE IMPROVIZACIJE UZ MUZIKU – izaberite člana porodice koji će biti voditelj igre, pustite muziku i uz igru uživajte. Na prekid muzike voditelj igre zadaje zadatak ostalim učesnicima u igri da urade vežbu, otpevaju nešto, kažu nešto smešno, pokažu neobičan pokret i drugo.

BAKTERIJE KOJE BEŽE – EKSPERIMENT U KUĆNIM USLOVIMA – u tanjir sipajte vodu i dodajte pola kašičice bibera. Dete suvim prstima pipa vodu u tanjiru i shavata da se ništa ne dešava. Nakon toga dete će natrljati sapun na ruke i tako sapunjavim prstom pipnuti vodu u tanjiru i primetiti da „bakterije beže“.

OBLIKOVANJE DOMAĆEG PLASTELINA NA TEMU PROLEĆE – umesite testo od 4 šoljice brašna, 1 šoljice soli, 3 kašike ulja i 1,5 šoljice vrele vode. Testo obojite prehrambenom bojom, a ukoliko istu nemate u kući možete je obojiti dodajući malu količinu tempera i pustite mašti na volju. Od tako napravljenog testa možete praviti različite životinje, omiljene drugar, parkić ili igralište ili bilo šta što vašim mališanima padne na pamet.

PORODIČNA TAKMIČARSKA IGRA – pored tradicionalnog kucanja jajima u nedelju možete organizovati porodičnu takmičarsku igru nošenja jaja u kašici.

Farbanje uskršnjeg jaja
uredjenje domaćinstva

ODRŽAVANJE DOMAĆINSTVA

dezinfekcija

SAVETI ZA DEZINFEKCIJU

uskrs

USKRŠNJI SAVETI

PODELITE SA NAMA VAŠE SAVETE

Vodoinstalater Simonović vas nagradjuje sjajnim popustima. Vi nama pošaljite vaš praktičan savet mi ćemo ga objaviti na sajtu,  a vama poslati kupon za popust na vodoinstalaterske usluge. Kupon možete iskoristiti u narednih godinu dana.

 

VODOINSTALATER SIMONOVIĆ

Ukoliko su vam potrebne samo vodoinstalaterske usluge, znajte da se na naše vodoinstalatere možete osloniti svakog dana od 00 do 24h. Naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta od poziva u slučaju hitnih intervencija ili u terminu koji vi odredite. Naši vodoinstalateri se prilagodjavaju vašim privatnim i poslovnim obavezama.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ