VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

KAKO ODABRATI PRAVI LAVABO

LAVABOI – VODOINSTALATER SIMONOVIĆ

Na našem tržištu postoji veliki asortiman različitih lavaboa. Međutim, preko 90% čine lavaboi od keramike, koji se opet razlikuju odim po veličini, po kvalitetu i po nameni. Pri kupovini lavaboa pre svega, naravno treba obratiti pažnju na njegov kvalitet, što podrazumeva voditi računa o devljini materijala od koja je proizvod napravljen. Tek pošto utvrdite koliko, toliko kvalitet lavaboa koji nameravate da kupite, tek onda možete obratiti pažnju na njegov izgled. 

Slavine za lavaboe

Prilikom odabira lavaboa, treba obratiti pažnju i na bateriju koja se koristi za lavabo. U ponudi se nalaze zidne slavine, ugradne. U zavisnosti od potreba, kvaliteta i platežnih mogućnosti svakako ćete se odlučiti za onaj lavabo koji vama najviše odgovara. Ukoliko vam prilikom izbora lavaboa zatreba savet stručnih lica, ne ustručavajte se da nas pozovete. Naš vodoinstalater će vam rado dati savet kako ne biste napravili grešku.

Montaža lavaboa

Pošto ste se opredelili za odgovarajući lavabo, sada je potrebno isti monitrati, povezati sa odvodom i baterijom. Ukoliko vam vodoinstalterski radovi nisu bliski, naš svaet je da pozovete kvalifikovanog majstora koji će taj posao obaviti za vas. Vodoinstalater Simonović je servis koji posluje duže od jedne decenije. Zapošljavamo isključivo kvalifikovane vodoinstalatere, koji svojom stručnošću mogu da odgovore na sve vaše zahteve i potrebe. Ukoliko vam je potrebna montaža lavaboa, naš vodoinstalater vam stoji na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona ili popunjavanjem on line formulara na našoj kontakt strani.

 

ODGUŠENJE POMOĆU SAJLI

Korišćenje sajli za odgušenje kanalizacije  i odvoda je najčešće u domaćinstvima. Ova tehnologija podrazumeva korišćenje spirala sa rotirajućima glavama koje oslobadjaju kanalizacijone cevi od naslaga ili fizičkih prepreka.

Ukoliko imate potrebu za odgušenjem, nemojte čekati da se voda vrati kroz vaše cevi i rizikovati plavljenje stambenog ili poslovnog objekta. Mnogo više ćete uštedeti ukoliko nas pozovete na vreme i delujete preventivno.

Vodoinstalterski servis Simonović je tu za vas 365 dana u godini i to od 0 do 24 časa.

BEZ OBZIRA NA DEO GRADA U KOJEM ŽIVITE, VAŠE JE SAMO DA NAS POZOVETE, A NAŠI MAJSTORI STIŽU DO VAS NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ