VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

MONTAŽA BOJLERA

VODOINSTALATER SIMONOVIĆ – MONTAŽA BOJLERA

Savremeni uslovi života podrazumevaju svakodnevnu upotrebu bojlera. Iz navedenog razloga podrazumeva se da naš bojler u svakom momentu normalno funkcioniše. Naši vodinstalateri su tu da vam u tome pomognu. Ukoliko vam je potrebna montaža bojlera ili servis doćićemo na vašu adresu u kratkom roku i pružiti vam kvalitetnu uslugu po vrlo povoljnoj ceni.

Kada birate bojler za vaše kupatilo ili kuhinju potrebno je da obratite pažnju na karakteristike proizvoda. Praksa je pokazala da bojleri domaćih proizvođača u potpunosti mogu parirati uvoznim  proizvodima, a ako se pak odlučite da kupite bojler stranog proizvođača proverite da li su rezervni delovi za taj bojler dosptupni na našem tržištu. Ne zaboravite da su se bojleri sa prohromskim kazanom u praksi bolje pokazali, jer isti imaju duži vek trajanja.

Montaža bojlera je jedna od usluga koje pružamo. Bez obzira na zapreminu boljera i to da li se bojler postavlja vertikalno ili horizontalno naš vodinstalater će to učiniti kvalitetno i brzo. Ukoliko je potrebno stojimo vam na raspolaganju za pravilnu demontažu starog uređaja. Da bi bojler bio funkcionalan montaža bojlera je od izuzetnog značaja, jer loše namontiran bojler može ugroziti vašu bezbednost i dovesti do kvarova i havarija.

MONTAŽA HORIZONTALNOG BOJLERA

Ukoliko imate nedovoljno prostora u vašem kupatilu, odnosno ukoliko vam tavancia nije dovoljno visoka, Vodoinstalater Simić predlaže montažu horizontalnog bojlera. Naši sugradjani koji nemaju dovoljno prostora u kupatilu, a nemaju protočni bojler koji bi bio montiran u nekoj drugoj prostoriji uglavnom se odlučuju za montažu horizontalnog bojlera. Montaža bojlera u horizontalnom položaju ne oduzima od standardnih karakteristika bojlera, odnosno ovakvi bojleri imaju iste karakteristike kao i klasični bojleri. Ipak, prilikom montaže bojlera, ne samo horizontalnog, već i klasičnog bojlera, morate posao odraditi stručno. Zato vam Vodoinstalater Simonović stoji na raspolaganju. Poverite nam montažu vašeg bojlera, a mi ćemo vam odgovoriti kvalitetnom i bezbednom uslugom za koju ćete dobiti garanciju.

 

KONTAKTIRAJTE NAS OD 00 DO 24H – Vodoinstalater Simonović

Ukoliko vam je potrebna hitna intervencija pozovite nas jer je naše radno vreme od 00 do 24h. Ukoliko živite u Beogradu i okolini pozovite nas i uverite se u kvalitet usluga koje pruža naša ekipa vodoinstalatera. Posedujemo najsavremeniju opremu za rad, pružamo usluge fizičkim i pravnim licima i dajemo i garanciju za pružene usluge.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ