VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

ODGUŠENJE KANALIZACIJE HITNE INTERVENCIJE 00-24h

Vodoinstalater Simonović

Ukoliko vam je potrebno hitno odgušenje kanalizacije, otpušavanje sudopere, otpušavanje wc šolje, možete nas pozvati u bilo koje doba dana ili noći jer naš vodoinstalater dežura 24 časa svakog dana, uključujući i praznike i vikende. Jedino u našem vodoinstalaterskom servisu možete dobiti kompletnu uslugu odgušenja kanalizacije uz garanciju. Naš vodoinstalater garantovano otpušava i najveća zagušenja po najpovoljnijim cenama u Beogradui u najkraćem roku. Garantovani kvalitet i povoljne cene učinile su nas najprestižnijim vodoinstalaterskim servisom na teritoriji Beograda. Ukoliko vam je potreban pouzdan vodoinstalater i usluga odgušenje kanalizacije hitne intervencije možete nas kontaktirati pozivom na naše brojeve telefona svakog dana od 00 do 24h.

NAČINI ZA OTKLANJANJE ZAGUŠENJA.

Odgušenja kanalizacije mogu se vršiti na više načina, a najčešće primenjivani načini su ručno i mašinsko odgušenje. I jedna i druga vrsta odgušenja rade se pomoću sajli koje se guraju kroz cevi kako bi se otklonio čep i omogućilo normalno oticanje vode.

ODGUŠENJE POMOĆU SAJLI

Korišćenje sajli za odgušenje kanalizacije  i odvoda je najčešće u domaćinstvima. Ova tehnologija podrazumeva korišćenje spirala sa rotirajućima glavama koje oslobadjaju kanalizacijone cevi od naslaga ili fizičkih prepreka.

Ukoliko imate potrebu za odgušenjem, nemojte čekati da se voda vrati kroz vaše cevi i rizikovati plavljenje stambenog ili poslovnog objekta. Mnogo više ćete uštedeti ukoliko nas pozovete na vreme i delujete preventivno.

Vodoinstalterski servis Simonović je tu za vas 365 dana u godini i to od 0 do 24 časa.

BEZ OBZIRA NA DEO GRADA U KOJEM ŽIVITE, VAŠE JE SAMO DA NAS POZOVETE, A NAŠI MAJSTORI STIŽU DO VAS NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ