VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

ODGUŠENJE KANALIZACIJE SURČIN

VODOINSTALATER SIMONOVIĆ ODGUŠENJE KANALIZACIJE

Odgušenje kanalizacije Surčin od 00 do 24h. Ukoliko vam je potrebno odgušenje kanalizacije a živite u Surčinu, naš vodoinstalater vam stoji na raspolaganju 365 dana u godini od 00 do 24h. Na vašu adresu stižemo već za 20 do 30 minuta od poziva. U skladu sa vrstom zagušenja kanalizacije, naš vodoinstalater će pružiti odgovarajuću uslugu odgušenja kanalizacije. Ona može biti ručno odgušenje, mašinsko odgušenje pomoću sajlu i u slučaju težih zagušenja septičkih jama, možemo vam pružiti uslugu odgušenje kanalizacije voma vozilom. U našem vodoinstalaterskom servisu dobijate garantovano kvalitetnu uslugu po povoljnim cenama. Zapravo, dobijate najbolji odnos cene i kvaltieta. Osim toga za sve usluge dajemo račun i garanciju na trajnost.

Odgušenje kanalizacije Surčin – kontakt

Ukoliko živite u Surčinu i potrebno vam je odgušenje kanalizacije, možete nas kontaktirati svakodnevno od 00 do 24h na naše brojeve telefona koji su istaknuti na sajtu ili popunite on line formular na našoj kontakt strani i zakažite intervenciju našeg vodoinstalatera.

ODGUŠENJE POMOĆU SAJLI

Korišćenje sajli za odgušenje kanalizacije  i odvoda je najčešće u domaćinstvima. Ova tehnologija podrazumeva korišćenje spirala sa rotirajućima glavama koje oslobadjaju kanalizacijone cevi od naslaga ili fizičkih prepreka.

Ukoliko imate potrebu za odgušenjem, nemojte čekati da se voda vrati kroz vaše cevi i rizikovati plavljenje stambenog ili poslovnog objekta. Mnogo više ćete uštedeti ukoliko nas pozovete na vreme i delujete preventivno.

Vodoinstalterski servis Simonović je tu za vas 365 dana u godini i to od 0 do 24 časa.

BEZ OBZIRA NA DEO GRADA U KOJEM ŽIVITE, VAŠE JE SAMO DA NAS POZOVETE, A NAŠI MAJSTORI STIŽU DO VAS NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ