VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

ODGUŠENJE KANALIZACIJE TOKOM VANREDNOG STANJA

VODOINSTALATER SIMONOVIĆ – ODGUŠENJE KANALIZACIJE

Odgušenje kanalizacije tokom vanrednog stanja svakodnevno pruža vodoinstalaterski servis Simonović. Ukoliko vam je potrebno odgušenje kanalizacije tokom vanrednog stanja, naš vodoinstalater će izaći na vašu adresu i obaviti uslugu odgušenja. Dajemo garanciju na sve vrste odgušenja, a na kod vas stižemo za samo 20 do 30 minuta od poziva bez obzira na mesto stanovanja. Pokrivamo čitavu teritoriju Beograda i šire okoline.

Kontaktirajte nas

Ukoliko vam je potrebno odgušenje kanalizacije tokom vanrednog stanja možete nas pozvati na naše brojeve telefona ili popunite on line formular na našoj kontakt strani i zakažite intervenciju. Napominjemo da ukoliko je reč o hitnoj intervenciji potrebno je da pozovete brojeve telefona koji su istaknuti na sajtu, a ukoliko zakazujete intervenciju u tom slučaju možete se sami opredeliti da li ćete poslati termin popunjavanjem formulara na kontakt strani ili ćete pozvati naše brojeve.

ODGUŠENJE KANALIZACIJE POMOĆU SAJLI

Korišćenje sajli za odgušenje kanalizacije  i odvoda je najčešće u domaćinstvima. Ova tehnologija podrazumeva korišćenje spirala sa rotirajućima glavama koje oslobadjaju kanalizacijone cevi od naslaga ili fizičkih prepreka.

Ukoliko imate potrebu za odgušenjem, nemojte čekati da se voda vrati kroz vaše cevi i rizikovati plavljenje stambenog ili poslovnog objekta. Mnogo više ćete uštedeti ukoliko nas pozovete na vreme i delujete preventivno.

Vodoinstalterski servis Simonović je tu za vas 365 dana u godini i to od 0 do 24 časa.

MAŠINSKO ODGUŠENJE KANALIZACIJE

Kada je reč o mašinskom odgušenju kanalizacije ovu uslugu pružaju isključivo kvalifivkovani vodoinstalateri pomoću sertifikovanih mašina za odgušenje. Čitav postupak se sastoji u otpušavanju pomoću mašine koje mehanički pritiska sajlu da što dublje prodre i pročisti vaš zapušeni odvod

ODGUŠENJE KANALIZACIJE VOMA VOZILOM

Odgušenje kanalizacije voma vozilom praktikuje se za veća zagušenja spoljnih kanalizacionih otvora. Voma vozilo je specijalno vozilo koje pod pritiskom otpušava vašu kanalizaciju istovremeno vršeći i ispiranje cevi kako bi kanalizacioni dvod ostao što duže otčepljen.

BEZ OBZIRA NA DEO GRADA U KOJEM ŽIVITE, VAŠE JE SAMO DA NAS POZOVETE, A NAŠI MAJSTORI STIŽU DO VAS NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ