VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

OTČEPLJENJE SUDOPERE

OTČEPLJENJE SUDOPERE – VODOINSTALATER SIMONOVIĆ

Otčepljenje sudopere, odgušenje sudopere ili odgušenje kanalizacije, sinonimi su za jednu istu uslugu. Bez obzira da li kažete otčepljenje sudopere, odgušenje sudopere ili odgušenje kanalizacije, naš vodoinstalater je tu za vas od 00 do 24h. Doći ćemo na vašu adresu za 30 minuta od poziva, otpušiti sudoperu i izdati račun i garanciju za pruženu uslugu. Naš vodoinstalater je specijalizovan za pružanje usluge otčepljenje sudopere, kao i za sve druge vodoinstalaterske usluge.

ZAŠTO DOLAZI DO ZAČEPLJENJA SUDOPERE

Do zapušavanja, odnosno začepljenja sudopere dolazi usled nepažljivog i neodgovornog rukovanja. Svaki vodoinstalater će vam dati savet da na primer soc od kafe ne prosipate u sudoperu, već da ga prospete u wc šolju. Za zapušenu sudoperu mogu biti odgovorne i mrvice koje prospipate u nju nakon svakog obroka, ali isto tako i masnoća koju spirate sa vaših sudova kada ih perete. Da biste sprečili začepljenje sudopere, potrebno je da pažljivo postupate sa njom, medjutim, kako do najčešće nije slučaj, zapušavanje je neminovno pre ili kasnije. Da vas ohrabrimo, veliki broj začepljenja podrazumeva površinska začepljenja, koja možete i sami otpušiti.

Ipak, ukoliko dodje do dubinskog začepljenja, odnosno začepljenja u cevima ili jednostavno niste vični samostalnom otpušavanju, možete nas kontaktirati svakog dana na naše brojeve telefona koji se nalaze na sajtu. Osim toga, možete popuniti i formular na našoj kontakt strani. Želimo ovde da napomenemo da popunjavanje formulara isključuje hitne intervencije. Hitne intervencije u roku od 30 minuta od poziva podrazumevaju obavezan poziv na naše brojeve telefona.

ODGUŠENJE POMOĆU SAJLI

Korišćenje sajli za odgušenje kanalizacije  i odvoda je najčešće u domaćinstvima. Ova tehnologija podrazumeva korišćenje spirala sa rotirajućima glavama koje oslobadjaju kanalizacijone cevi od naslaga ili fizičkih prepreka.

Ukoliko imate potrebu za odgušenjem, nemojte čekati da se voda vrati kroz vaše cevi i rizikovati plavljenje stambenog ili poslovnog objekta. Mnogo više ćete uštedeti ukoliko nas pozovete na vreme i delujete preventivno.

Vodoinstalterski servis Simonović je tu za vas 365 dana u godini i to od 0 do 24 časa.

BEZ OBZIRA NA DEO GRADA U KOJEM ŽIVITE, VAŠE JE SAMO DA NAS POZOVETE, A NAŠI MAJSTORI STIŽU DO VAS NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ