VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

OTPUŠAVANJE ZAPUŠENOG ODVODA

VODOINSTALATER SIMONOVIĆ

Otpušavanje zapušenog odvoda od 00 do 24h svakog dana i praznicima i vikendima. Ukoliko vam se javi problem sa zapušenoim odvodom, naši vodoinstalateri u najkraćem roku, najčešće izmedju 20 i 30 minuta stižu na vašu adresu i rešavaju problem zapušenog odovoda. Odgušenje kanalizacije, otpušavanje sudopere ili kade, otpušavanje zapušenog odvoda uopšte su naša specijalnost. Ukoliko vam je potrebno otpušavanje zapušenog odvoda možete nas kontaktirati pozivom na naše brojeve telefona ili popunjavanjem on line formulara na našoj kontakt strani

VODOINSTALATER SIMONOVIĆ – TRADICIJA – POVERENJE – SIGURNOST

Naš vodoinstalaterski servis posluje duže od jedne decenije. Zapošljavamo veliki broj vodoinstalatera. Strogi uslovi prijema u radni odnos, posvećenost poslu i maksimalna profesionalnost su karakteristike našeg servisa. Zato slobodno možemo reći, ukoliko vam je potreban porfesionalan, kvalitetan i pouzdan vodoinstalater mi smo izbor broj jedan za vas. Pzovite nas i proverite zašto na naše usluge ne postoje reklamacije i zašto neke od najprestižnijih beogradskih kompanija saradjuju sa nama. Detaljan spisak svih kompanija koje su u našem stalnom sistemu održavanja možete pogledati ovde.

ODGUŠENJE POMOĆU SAJLI

Korišćenje sajli za odgušenje kanalizacije  i odvoda je najčešće u domaćinstvima. Ova tehnologija podrazumeva korišćenje spirala sa rotirajućima glavama koje oslobadjaju kanalizacijone cevi od naslaga ili fizičkih prepreka.

Ukoliko imate potrebu za odgušenjem, nemojte čekati da se voda vrati kroz vaše cevi i rizikovati plavljenje stambenog ili poslovnog objekta. Mnogo više ćete uštedeti ukoliko nas pozovete na vreme i delujete preventivno.

Vodoinstalterski servis Simonović je tu za vas 365 dana u godini i to od 0 do 24 časa.

BEZ OBZIRA NA DEO GRADA U KOJEM ŽIVITE, VAŠE JE SAMO DA NAS POZOVETE, A NAŠI MAJSTORI STIŽU DO VAS NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ