VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

PRAŽNJENJE SEPTIČKE JAME

PRAŽNJENJE SEPTIČKE JAME – VODOINSTALATER SIMONOVIĆ

Ukoliko vam je potrebno pražnjenje septičke jame, Vodoinstalater Simonović je pravi izbor za vas. Odlikuje nas posvećenost poslu i poštovanje rokova. Uslugu pražnjenje septičke jame možete zakazati svakog dana od 00 do 24h. Dolazimo u svako doba dana i rukovodimo se isključivo vremenom koje vi zakazujete. Naš vodoinstalaterski servis daje garanciju za sve usluge.

KADA SE RADI PRAŽNJENJE SEPTIČKE JAME

Pražnjenje septičke jame vrši se kod naših sugradjana čije stambene jedince još nisu prikačene na gradsku kanalizacionu mrežu i koje imaju svoje septičke jame. Septičke jame se uobičajeno prazne jednom do dva puta godišnje. Vanredna praženjenja septičkih jama uslovljena su često podzemnim vodama, tako da se može desiti da se u proleće nakon topljenja snega, usled povećanja nivo podzemnih voda i vaša septička jama brže puni. Vodoinstalater Simonović vas zbog toga savetuje da, ukoliko ste u mogućnosti, pražnjenje septičke jame planirate s proleća kako biste smanjili potrebu dolaska naših vodoinstalaterskih ekipa, a samim tim i uštedeli sredstva.

KAKO NAS MOŽETE KONTAKTIRATI

Vodoinstalaterski servis Simonović je na raspolaganju svojim klijentima svakog dana od 00 do 24h. Možete nas kontaktirati jednostavnim pozivom na naše brojeve telefona ili popunjavanjem formulara na našoj kontakt strani. Nakon što popunite formular i zakažete intervenciju, naš vodoinstalater će biti na vašoj adresi u terminu koji vi odredite, a termin će vam biti potvrdjen odmah pošto pošaljete popunjen formular.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ