VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

SANACIJA BAKARNIH CEVI

SANACIJA BAKARNIH CEVI – VODOINSTALATER SIMONOVIĆ

Vodoinstalater Simonović pruža sve vrste vodoinstalaterskih usluga od 00 do 24h. Iako je danas u novogradnji uobičajeno da se u zgrade i kuće ugradjuju plastične cevi jer su izdržljivije od bakarnih, veliki broj stambenih objekata koji su gradjeni pre više decenija imaju bakarne cevi. Upravo su bakarne cevi uzrok čestih plavljenja stanova ili vlaženja zidova jer usled dotrajalosti dolazi do njihovog popuštanja. 

Zamena cevi nije jednostavna ni jeftina usluga. Zahvaljujući najsavremenijoj dijagnostičkoj opremi, naš vodoinstalalater može tačno locirati mesto curenja, odnosno oštećenja cevi bez obijanja zida. Nakon što se utvrdi mesto oštećenja, vodoinstalater će pristupiti obijanju zida na tačnom mestu oštećenja i potom će tačno proceniti da li vam je potrebna usluga zamena cevi ili je moguća njena sanacija. 

Sanacija bakarnih cevi – kontakt

U slučaju da naš vodoinstalater proceni da može da se uradi sanacija bakarnih cevi, pristupiće se njenoj sanaciji, a naš vodoinstalater će učiniti sve da značajno produži vek vašim bakarnim cevima. Ukoliko vam je potrebna sanacija bakarnih cevi, možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona koji se nalaze na sajtu ili popunite on line formular na našoj kontakt strani. Radimo svakog dana od 00 do 24h, a na vašu adresu u slučaju hitne intervencije stižemo već za 20 do 30 minuta.

sanacija bakarnih cevi

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ