VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

SANACIJA POPLAVLJENOG STANA

VODOINSTALATER SIMONOVIĆ

Desila vam se poplava u stanu i pitatte se kako da uklonite svu tu vodu koja se nakupila. Ne brinite vodoinstalater Simonović je jedini vodoinstalaterski servis u Beogradu koji poseduje usisvač za uklanjanje vode iz stana ili stambene jedinice. Bez obzira na kolikčinu nakupljene vode sanacija popavljenog stana će biti izvršena u potpunosti zahvaljujući najsavremenijem usisivaču za uklanjanje vode iz stana.

VODOINSTALATER SIMONOVIĆ DEŽURA 24h

Ukoliko vam se desi da vam se stan poplavio vikendom, noću ili praznikom, ne brinite. Vodoinstalater Simonović radi svakog dana od 00 do 24h. Pozovite nas, a naš vodoinstalater će izvršiti sanaciju poplavljenog stana najbrže što može. Na vašu adresu stižemo već za 30 minuta od poziva, a u zavisnosti od količine vode trajaće i sama intervencija. Vodoinstalater Simonović na sve svoje intervencije daje garanciju i fiskalni račun. Pozovite nas na naše brojeve telefona ili popunite on line formular i zakažite intervenciju.

POPLAVA USLED ZAGUŠENE KANALIZACIJE

Jedan od uzroka plavljenja stana ili neke stambene ili poslovne površine moglo bi biti i zagušenje kanalizacije. U slučaju da vam se dogodi zagušenje kanalizacije, savetujemo vas da pozovete specijalizovani vodoinstalaterski servis koji se bavi uslugom odgušenja kanalizacije. Više o usluzi odgušenje kanalizacije saznajte klikom ovde.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ