VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

VODOINSTALATER BEOGRAD

UGRADNJA WC ŠOLJE

Ukoliko vam je potrebna usluga ugradnja wc šolje možete nas pozvati na naše brojeve telefona ili popuniti on line formular na našoj kontakt strani i zakazati intervenciju. Pozivom na naše brojeve telefona omogužavate sebi uslugu u veoma kratkom roku jer stižemo na vašu adresu za samo 20 minuta od poziva bez obzira u kom delu Beograda se nalazite. Naši vodoinstalateri su izuzetno kvalifikovani sa velikim iskustvom i spremni su da odgovore na sve vaše zahteve. Ukoliko vam je potrebna usluga ugradnja wc šolje, budite sigurni da će je odraditi na najprofesionalniji način uz datu garanciju na izvedene radove. Iza nas stoji iskustvo koje je duže od jedne decenije.

UGRADNJA WC ŠOLJE – KONTAKT

Možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona pozivom ili popunjavanjem on line formulara na našoj kontakt strani. Na vašu adresu stižemo za 20 minuta od poziva. Radimo svakog dana od 00 do 24h. Ne postoje neradni dani za nas, dostpuni smo i praznicima i vikendima.

BEZ OBZIRA NA DEO GRADA U KOJEM ŽIVITE, VAŠE JE SAMO DA NAS POZOVETE, A NAŠI MAJSTORI STIŽU DO VAS NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ