VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 063/161-5534

 

VODOINSTALATER BATAJNICA

NAŠE USLUGE

Vodoinstalaterski servis Simonović vrši sve vodoinstalaterske popravke na vašoj opštini. S obzirom da imamo punktove na teritoriji svih beogradskih opština do vas stižemo najviše za 30 minuta. Iskustvo, brzina i kvalitet su tri stvari koje nas izdvajaju. Garancija na sve izvedene radove.

Pružamo vam sledeće usluge:

ŠTA URADITI KADA VAM ZATREBA NAŠA USLUGA?

Dovoljno je da nas kontaktirate na neki od naših brojeva telefona. Naši majstori stižu do vas za najviše 30 minuta, a uglavnom i brže. Ukoliko vam nije neophodna hitna intervencija, već želite da zakažete servis ili pregled instalacija, možete nas pozvati na naše brojeve telefona ili kontaktirati popunjavanjem on line formulara sa naše kontakt strane.

BESPLATAN DOLAZAK I DIJAGNOSTIKA

Vodoinstalaterski servis Simonović vam nudi besplatan dolazak i dijagnostiku kvara. Pružamo usluge na teritoriji Beograda. Bez obzira da li živite u Zemunu, Vračaru, Savskom vencu ili Borči, Krnjači ili Ovči ili u nekom drugom delu grada, zahvaljući punktovima u svim gradskim opštinama, naši majstori stižu do vas u najkraćem roku. Vaše je samo da nas pozovete, a mi ćemo rešiti sve probleme na vašim vodovodnim instalacijama.

DO VAS STIŽEMO NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA OD POZIVA

Odgušenja kanalizacije

Mašinsko odgušenje

Ručno odgušenje

Hitne intervencije

Odgušenje sajlom

Zamena ventila i gumica

Hitne intervencije

Zamena virbli ventila

Hitne intervencije

Zamena gumica

Popravke i prepravke

Ugradnja sanitarija

Kupatila

Hitne intervencije

Kuhinje

Hitne intervencije

Toaleti

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ