VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

VODOINSTALATER BEOGRAD CENTAR

ŽIVITE U CENTRU GRADA I POTREBAN VAM JE VODOINSTALATER? POZOVITE NAS I STIŽEMO ZA 15 MINUTA

Vodoinstalaterski servis Simonović posluje na teritoriji Beograda i šire okoline duže od deset godina. Za sve hitne vodoinstalaterske usluge stojimo vam na raspolaganju. Pokrivamo teritoriju celog Beograda, naši vodoinstalateri su raspoređni na punktovima u svim delovima Beograda, što nam omogućava brz dolazak na vašu adresu. Naravno, ako vam nije neophodna hitna intervencija, uvek nas možete pozvati na naše brojeve telefona i zakazati intervenciju naših vodoinstalatera u terminu koji vama najviše odgovora. Ukoliko vam je lakše, intervenciju našeg vodoinstalatera možete zakazati i preko našeg on line sistema za zakazivanje sa kontakt strane. Za sve stanovnike centra Beograda obezbedili smo brzu, kvalitetnu i uslugu sa garancijom.

VODOINSTALATER BEOGRAD CENTAR

Centar Beograda je regija u kojoj imamo najviše vodoinstalaterskih usluga. Razlog za česte intervencije vodoinstalatera na ovom području je u činjenici da centar Beograda obiluje starim zgadama, u kojima vodovodne cevi nisu redovno održavane, te se često javljaju i problemi. Osim toga, novogradnja zna da napravi problem i na kanalizaciji, a neretko se dešava i da vodovodne cevi na novogradnji nisu onog kvaliteta kakve su nekada bile kada su se gradile zgrade, pa se dešava da već posle par godina se javljaju prvi problemi. No, ne brinite, bez obzira da li vam je potrebna hitna intervencija naših vodoinstalatera ili želite da zakažete našu intervenciju, naši vodoinstalateri su tu za sve stanovnike centra Beograda.

BEZ OBZIRA NA DEO GRADA U KOJEM ŽIVITE, VAŠE JE SAMO DA NAS POZOVETE, A NAŠI MAJSTORI STIŽU DO VAS NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA. ZA STANOVNIKE CENTRA BEOGRADA STIŽEMO ZA SAMO DESET DO PETNAEST MINUTA.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ