VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

VODOINSTALATER KONJARNIK

ŽIVITE NA KONJARNIKU I POTREBNA VAM JE USLUGA VODOINSTALATERA? TU SMO ZA VAS ZA SAMO 10 MINUTA

Garantovano najbrže na vašoj adresi. Vodoinstalaterski servis Simonović pruža sve vodoinstalaterske usluge, a na vašoj adresi u koliko smo vam neophodni možemo biti za samo deset minuta od poziva. Konjarnik je naša baza, gde nam se i nalazi kancelarijski prostor, kao i glavni punkt naših majstora. Zbog toga stanovnici Konjarnika imaju privilegiju da do njih stižemo za deset minuta od poziva, a nekada i brže. Naši vodoinstalateri će za vas obaviti sve vodoinstalaterske usluge od zamene ventila, odgušenja kanalizacije, otpušavanja sudopere, popravke bojlera do kompletnih adaptacija kupatila ili kuhinja. Za sve radove gde vam je neophodan vodoinstalater možete nas pozvati, a mi ćemo vam uzvratiti kvalitetnom uslugom i na sve naše radove ćemo vam dati garanciju.

VODOINSTALATER KONJARNIK

Poslovna politika našeg vodoinstalaterskog servisa je zadovoljan korisnik. Ukoliko ste vi zadovoljni očekujemo da ćete nas preporučiti vašim komšijama, rodjacima i poznanicama. Zbog toga se naš vodoinstalaterski servis ne reklamira, već se oslanjamo na preporuke korisnika naših usluga. Takvom politikom postigli smo da pored brojnih fizičkih usluge, naši vodoinstalateri redovno održavaju neke od najprestižnijih domaćih i stranih firmi koje posluju na teritoriji Beograda. Za sve stanovnike Konjarnika nudimo brzu i kvalitenu uslugu. Ukoliko vam je potrebna hitna intervenicija, na vašoj adresi smo za samo deset minuta od poziva, ukoliko želite da zakažete intervenciju z aneki termin koji vama odgovara, to možete učiniti pozivom na naše brojeve telefona ili popunjavanjem on line formulara na našoj kontakt strani.

BEZ OBZIRA NA DEO GRADA U KOJEM ŽIVITE, VAŠE JE SAMO DA NAS POZOVETE, A NAŠI MAJSTORI STIŽU DO VAS NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA. ZA STANOVNIK KONJARNIKA ZA SMO 10 MINUTA.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ