VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

VODOINSTALATER BEOGRAD

VODOINSTALATER SREMČICA

Vodoinstalater Sremčica vam stoji na raspolaganju 365 dana od 00 do 24h. Ukolikovam je neophodan vodoinstalater, a živite u Sremčici, mi smo tu za vas svakog dana u godini. Odgušivanje kanalizacije, zamena ventila, zamena i sanacija dotrajalih cevi, kao i mnoge druge vodoinstalaterske usluge. Naši iskusni vodoinstalateri vam stoje na raspolaganju za sve probleme sa vašim vodovodnim instalacijama.

Vodoinstalaterski servis Simonović posluje na našem tržištu duže od jedne decenije, iza nas je na desetine hiljada rešenih problema, a da praktično nije bilo ni jedne reklamacije na naš rad. Razlog tome je velika posvećenost svakom klijentu i potreba da svakom problemu ma kako on delovao jednostavano pristupimo sa krajnjom ozbiljnošću. Iza nas je i veliki broj stalnih klijenata, među kojima su i neke najpoznatije svetske firme koje posluju u našoj zemlji. Detaljniji prikaz firmi sa kojima imamo ugovor o stalnoj saradnji možete pogledati ovde.Vodoinstalater Sremčica

 

Ukoliko vam je potreban vodoinstalater, možete nas kontaktirati pozivom na neki od naših brojeva telefona ili ukoliko želite da zakažete interveniju, to možete uraditi i krajnje jednostavno, popunjavanjem on line formulara sa naše kontakt strane.

BEZ OBZIRA NA DEO GRADA U KOJEM ŽIVITE, VAŠE JE SAMO DA NAS POZOVETE, A NAŠI MAJSTORI STIŽU DO VAS NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ