VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

VODOINSTALATER SURČIN

VODOINSTALATER SURČIN

Vodoinstalater Surčin dolazi na vašu adresu za 20 do 30 minuta od poziva. Kada vam je neophodna hitna intervencija naših vodoinstalatera možete nas pozvati od 00 do 24h svakog dana. Sve vrste vodoinstalaterskih usluga: odgušenje kanalizacije, zamena ventila, zamena cevi, sanacija cevi, detekcija curenja vode u zidu bez obijanja zida. Ove i mnoge druge vodoinstalaterske usluge po najpovolnijim uslovima od 00 do 24h. Ukoliko vam je potreban vodoinstalater Surčin možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona koji su istaknuti na sajtu ili popuniti on line formular na našoj kontakt strani.

VODOINSTALATER SURČIN – HITNE INTERVENCIJE

Jedan od naših zaštitnih znakova jesu hitne intervencije. Prednost našeg vodoinstalaterskog servisa sastoji se u činjenici da raspolažemo sa velikim brojem ekipa, koje su u svako doba dana ili noći spremne da izađu na teren i reše sve probleme na vašim vodovodnim instalacijama. Naši vodoinstalateri dostupni su jednako vikendima, praznicima kao i radnim danima. Pozovite nas od 00 do 24h. Vaš vodoinstalater Surčin.

ODGUŠENJE POMOĆU SAJLI

Korišćenje sajli za odgušenje kanalizacije  i odvoda je najčešće u domaćinstvima. Ova tehnologija podrazumeva korišćenje spirala sa rotirajućima glavama koje oslobadjaju kanalizacijone cevi od naslaga ili fizičkih prepreka.

Ukoliko imate potrebu za odgušenjem, nemojte čekati da se voda vrati kroz vaše cevi i rizikovati plavljenje stambenog ili poslovnog objekta. Mnogo više ćete uštedeti ukoliko nas pozovete na vreme i delujete preventivno.

Vodoinstalterski servis Simonović je tu za vas 365 dana u godini i to od 0 do 24 časa.

BEZ OBZIRA NA DEO GRADA U KOJEM ŽIVITE, VAŠE JE SAMO DA NAS POZOVETE, A NAŠI MAJSTORI STIŽU DO VAS NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ