VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

VODOINSTALATER BEOGRAD

VODOINSTALATER ŽELEZNIK

Živite u Železniku i potrebna vam je hitna vodoinstalaterska usluga. Ne brinite, mi smo tu za vas. Vodoinstalater Železnik dežura od 00 do 24 časa svakog dana u godini i u slučaju hitnog slučaja na vašu adresu stižemo za manje od 30 minuta od poziva. 

Vodoinstalater Železnik vam stoji na raspolaganju kada su vam neophodne usluge zamene ventila, odgušenje kanalizacije, otpušavanja sudopere ili kade, popravka bojlera ili bilo koja vodoinstalaterska usluga.

Ukoliko ne zahtevate hitnu intervenciju, Vodoinstalater Železnik dolazi na vašu adresu u vreme oje vama odgovara. Kod nas možete zakazati intervenciju u terminu koji vama odgovara. Zakazivanje intervencije možete izvršiti na dva načina, pozivom na naše brojeve telefona ili popunjavanjem on line formualra na našoj kontakt strani.

Vodoinstalater Železnik vam stoji na raspoloaganju kad god vam zatreba naša usluga. Za sve usluge koje nudimo dobijate garanciju. Izaberite najkvalitetniji servis u Beogradu i budite sigurni da su vaše vodovodne instalacije u pravim rukama.

Vodoinstalater Železnik zapošljava isključivo kvalifikovane radnike sa višegodišnjim iskustvom.

BEZ OBZIRA NA DEO GRADA U KOJEM ŽIVITE, VAŠE JE SAMO DA NAS POZOVETE, A NAŠI MAJSTORI STIŽU DO VAS NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ