VODOINSTALATERSKE USLUGE

Hitne intervencije

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

VODOINSTALATERSKE USLUGE NOVI BEOGRAD

VODOINSTALATER SIMONOVIĆ

Živite na Novom Beogradu i potreban vam je vodoinstalater. Vodoinstalater Simonović pruža sve vrste vodoinstaalterskih usluga za sve stanovnike Novog Beograda. Kao najveća beogradska opština, Novi Beograd predstavlja veliki izazov za naše vodoinstalatere pre svega zbog velikog broja starih zgrada koje neretko imaju zapostavljene vodovodne instalacije. Ipak, bez obzira na sve naši vodoinstalateri će brzo, efikasno i što je najvažnije kvalitetno otkloniti sve probleme sa vašim cevima.

Vodoinstalaterske usluge Novi Beograd – kontakt

Kada vam je potrebna usluga naših vodoinstalatera, možete nas kontaktirati od 00 do 24h. Naša firma je specijalizovana za hitne intervencije i na vašu adresu stižemo za samo 20 do 30 minuta od poziva. Sve radove koje izvode naši vodoinstalateri su pokriveni garancijom, koju vam dajemo uz račun nakon izvršene usluge. Ako vam je potreban kvalitetan, brz i pouzdan vodoinstalater možete se osloniti na usluge našeg vodoinstalaterskog servisa. Vodoinstalaterske usluge Novi Beograd od 00 do 24h.

BEZ OBZIRA NA DEO GRADA U KOJEM ŽIVITE, VAŠE JE SAMO DA NAS POZOVETE, A NAŠI MAJSTORI STIŽU DO VAS NAJKASNIJE ZA 20 DO 30 MINUTA.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ