Hitne intervencije

RADIMO TOKOM EPIDEMIJE

HITNE INTERVENCIJE 061/185-6082

  011/406-0807

ODGUŠENJE SUDOPERE

USLUGE ODGUŠENJA

Vodoinstalaterski servis Simonović pruža hitne usluge odgušenja. Nudimo vam 

Na raspolaganju smo vam svakog dana od 00 do 24h. Budite slobodni da nas kontaktirate na naše brojeve telefona:

011/406-0807

061/185-6082

ODGUŠENJE SUDOPERE

Odgušenje sudopere spada u jednu od najčešćih usluga kada je reč o odgušenju. Problemi sa zagušenjem sudopere mogu biti različiti, ali naša ekipa iskusnih vodoinstalatera sve probleme bez obzira na njihovu težinu rešava u najkraćem roku uz garanciju na izvedene radove. 

Plića zagušenja su obično posledica taloga koji se nakuplja u cevima od masnoće, soca od kafe i sl. Kada je začepljenje bliže, moguće ga je otkloniti i pomoću ručnih sajli, čime se rešava problem. 

Međutim, mnogo su ozbiljniji problemi, kada do zagušenja dođe na većoj udaljenosti od sudopere. Takva zagušenja su najčešća u zgradama i često je problem „problematično ponašanje“ stanara u vertikali, koji ne vode računa o tome šta isupštaju u sudoperu. Kada dođe do ovakve vrste začepljenja, vrlo lako se može dogoditi poplava u stanu, stoga je najbolje čim čujete prvo karakteristično klokokatnje da pozovete naš servis, kako vam se ne bi kroz sudoperu izlizlila kanalizacija i poplavila stan. Ovakve vrste zagušenja neophodno je otkloniti mašinskim putem. Sama intervencija ne traje dugo, a rezultati su odmah vidljivi. Međutim, da bi problem bio rešen trajno, neophodno je promeniti navike svih stanara vertikale i obratiti veću pažnju da se u sudoperu ne ispuštaju mrve od hleba, soc od kafe, masnoće i sl.

BEZ OBZIRA NA DEO GRADA U KOJEM ŽIVITE, VAŠE JE SAMO DA NAS POZOVETE, A NAŠI MAJSTORI STIŽU DO VAS NAJKASNIJE ZA 30 MINUTA.

Odgušenja kanalizacije

Zamena ventila i gumica

Popravke i prepravke

© 2018: Vodoinstalater Simonović

Pozovite nas