VODOINSTALATERSKE USLUGE

VODOINSTALATER SIMONOVIĆ

SANACIJA CEVI

Vodoinstalater Beograd nudi uslugu sanacija cevi po povoljnim uslovima i u kratkom roku. Možda znate, a možda i ne znate da nije svaka oštećena vodovodna cev za zamenu, odnosno da je odredjene kvarove, naprsline na cevima moguće sanirati i produžiti radni vek cevi praktično na neodredjeni rok trajanja.

Sanacija cevi ima svojih prednosti u odnosu na njenu zamenu. Najveća prednost ogleda se u činjenici da ćete uštedeti značajna finansijska sredstva ukoliko se odlučite za uslugu sanacije. Razume se, ugradnjom novih cevi dobijate pouzdaniju vodovodnu instalaciju, ali i sanacija cevi ne predstavlja ništa lošiju opciju

ODLUKA JE NA VODOINSTALATERU

Vodoinstalater Simonović je servis koji ništa ne prepušta slučaju. Naš vodoinstalater je uvek taj koji donosi poslednju odluku kada je reč o vrsti usluge i tu nema kompromisa. Budući da za svaku uslugu dajemo garanciju i račun uvek imate mogućnost i pravo na reklamaciju izvršenih usluga, ali to se dešava izuzetno retko.

Nakon što dodje na vašu adresu naš vodoinstalater će utvrditi vrstu i stepen oštećenja i u odnosu na kvar preporučiti adekvatnu uslugu. Mi vam nećemo uzeti novac za uslugu koja nije adekvatna.

LOCIRANJE KVARA

Vodoinstalater Simonović raspolaže najsavrememnijim dijagnostičkim aparatima koji mogu precizno locirati mesto oštećenja. Zahvaljujući toj činjenici uštedećemo vam vreme, dobićete na kvalitetu usluge i nećete morati da obijate zid više od onoga što je neophodno da bi intervencija bila obavljena. Više o usluzi lociranja kvara pročitajte klikom ovde.

KONTAKTIRAJTE NAS

Ukoliko su vam potrebne naše usluge, Vodoinstalaterski servis Simonović vam je na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Za sve usluge dobijate garanciju i račun. Naše usluge možete zakazati pozivom na brojeve telefona koji se nalaze na našem sajtu ili popunite online formular na našoj kontakt strani.

Ugradnja sanitarija

Ugradnja sudopere

VODOINSTALATERSKI SERVIS SA ISKUSTVOM

Vodoinstalater Simonović je vodoinstalaterski servis sa iskustvom dužim od jedne decenije. Naši vodoinstalateri pružaju sve vrste vodoinstalaterskih usluga kao što su odgušenje kanalizacije, detekcija curenja vode bez obijanja zidova, zamena cevi, sanacija oštećenih cevi, zamena baterija i ventila kao i mnoge druge usluge. Svaki naš vodoinstalater je kvalifikovan za posao kojim se bavi, pažljivo selektiran i spreman da odgovori na sve izazove. Osim intervencija u standardnim termina, naš dežurni vodoinstalater Beograd je spreman da izadje na teren od 00 do 24h svakog dana i otkloni kvarove na vašim vodovodnim instalacijama. Na vašu adresu stižemo za 20 do 30 minuta od poziva jer naša specijalnost su hitne intervencije.

 

Vodoinstalater Hitne usluge

© COPYRIGHT 2018 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER SIMONOVIĆ

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ