VODOINSTALATERSKE USLUGE

VODOINSTALATERSKI SERVIS

Vodoinstalaterski servis Simonović pruža brojne vodoinstalaterske usluge. Gotovo da ne postoji usluga na koju naše profesionalno osoblje ne može da odgovori. Naš glavni vodoinstalater je osim za intervencije koje pružamo na raspolaganju i za sve nejasnoće, pitanja i informacije koje su neophodne našim klijentima.

U Beogradu postoji veliki broj majstora, ali samo je jedan vodoinstalaterski servis Simonović. U odnosu na konkurenciju nas izdvaja stvarna posvećenost svakom klijentu. Kod nas je klijent uvek na prvom mestu i spremni smo da saslušamo sve sugetstije, žalbe i slično.

Vodoinstalaterski servis Simonović dežura svakog dana od 00 do 24h. Na raspolaganju smo vam 365 dana u godini i bez obzira da li vam je potrebna hitna i brza intervencija ili želite da zakažete uslugu u terminu koji vama odgovara, mi ćemo izaći u susret vašim zahtevima.

VODOINSTALATERSKE USLUGE

Kada je reč o vodoinstalaterskim uslugama koje pružamo, tu su od standardnih usluga odgušenje kanalizacije, otčepljenej odvoda, zamena cevi, detekcija curenja vode, sanacija cevi, ugradnja sudopera i tuš kabina, preko složenijih kao što je zamena kanalizacionih cevi, rad na instalacijama, sečenje betona i asfalta. Zapravo, ne postoji intervencija koju u našem servisu ne možete dobiti.

KONTAKTIRAJTE NAS

Kao što smo već napisali, Vodoinstalater Simonović vam je na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h i to 365 dana u godini. Možete nas kontaktirati pozivom na naše brojeve telefona koji su dostupni na sajtu ili popunjavanjem online formulara na kontakt strani. Odgovorićemo vam odmah.

Ugradnja sanitarija

Ugradnja sudopere

VODOINSTALATERSKI SERVIS SA ISKUSTVOM

Vodoinstalater Simonović je vodoinstalaterski servis sa iskustvom dužim od jedne decenije. Naši vodoinstalateri pružaju sve vrste vodoinstalaterskih usluga kao što su odgušenje kanalizacije, detekcija curenja vode bez obijanja zidova, zamena cevi, sanacija oštećenih cevi, zamena baterija i ventila kao i mnoge druge usluge. Svaki naš vodoinstalater je kvalifikovan za posao kojim se bavi, pažljivo selektiran i spreman da odgovori na sve izazove. Osim intervencija u standardnim termina, naš dežurni vodoinstalater Beograd je spreman da izadje na teren od 00 do 24h svakog dana i otkloni kvarove na vašim vodovodnim instalacijama. Na vašu adresu stižemo za 20 do 30 minuta od poziva jer naša specijalnost su hitne intervencije.

 

Vodoinstalater Hitne usluge

© COPYRIGHT 2018 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER SIMONOVIĆ

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ