VODOINSTALATERSKE USLUGE

ZAMENA KANALIZACIONE INSTALACIJE

VODOINSTALATER SIMONOVIĆ

Vodoinstalaterski servis Simonović pruža sve vrste vodoinstalaterskih usluga svakog dana od 00 do 24h. Ukoliko vam je potrebna usluga zamena kanalizacione instalacije, naši vodoinstalateri poseduju neophodno iskustvo, kao i opremu za ovako složenu intervenciju.

Vodoinstalater Simonović zapošljava veliki broj vodoinstalatera, koji su kvalifikovani i obučeni za posao kojim se bave. U trenutku dok čitate ovaj tekst, na terenu je čak 11 naših ekipa koje širom Beograda rešavaju probleme sa vodovodnom i kanalizacionom instalacijom. Osim iskustva i stručnosti, posedujemo i najsavremeniju opremu i to kako dijagnostičku, tako i onu neophodnu za pružanje svih vrsta intervencija.

Ukoliko je i vama potrebna zamena kanalizacione instalacije, možete nas kontaktirati pozivom na naše brojeve telefona ili jednostavno nam pošaljite mejl, ili popunite online formular na našoj kontakt strani i zakažite naše usluge. Mi smo tu za vas svakog dana, a dolazimo na vašu adresu u terminu koji vi zakažete. Sa našim vodoinstalaterima nema odlaganja intervencija u nedogled.

Ugradnja sanitarija

Ugradnja sudopere

VODOINSTALATERSKI SERVIS SA ISKUSTVOM

Vodoinstalater Simonović je vodoinstalaterski servis sa iskustvom dužim od jedne decenije. Naši vodoinstalateri pružaju sve vrste vodoinstalaterskih usluga kao što su odgušenje kanalizacije, detekcija curenja vode bez obijanja zidova, zamena cevi, sanacija oštećenih cevi, zamena baterija i ventila kao i mnoge druge usluge. Svaki naš vodoinstalater je kvalifikovan za posao kojim se bavi, pažljivo selektiran i spreman da odgovori na sve izazove. Osim intervencija u standardnim termina, naš dežurni vodoinstalater Beograd je spreman da izadje na teren od 00 do 24h svakog dana i otkloni kvarove na vašim vodovodnim instalacijama. Na vašu adresu stižemo za 20 do 30 minuta od poziva jer naša specijalnost su hitne intervencije.

 

Vodoinstalater Hitne usluge

© COPYRIGHT 2018 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER SIMONOVIĆ

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ