VODOINSTALATERSKE USLUGE

VODOINSTALATER BEOGRAD

ZAMENA VODOVODNIH CEVI U KUPATILU

Pucanje ili oštećenje cevi u kupatilu je neprijatan problem i verujemo da se osećate bespomoćno kada se suočite sa ovim problemom i da zamišljate kako vam brojni majstori obijaju zidove i pločice u kupatilu kako bi utvrdili mesto oštećene i zamenili oštećenu cev.

Ipak, iako vam situacija izgleda potpuno beznadežno, znajte da ne mora da bude baš tako. Vodoinstalater Beograd vam nudi razne mogućnosti kako biste prevazišli problem obijanaj zidova i pločica. Jedna od usluga koju nudimo pre nego što počne zamena vodovodnih cevi u kupatilu je detekcija oštećenja cevi bez obijanja zidova. Zahvaljujući najsavremenijim ultrazvučnim i termalnim kamerama naš vodoinstalater će precizno utvrditi mesto oštećenja cevi i uz minimalno oštećenje zida pristupiti istoj. Više informacija o usluzi detekcija oštećenja cevi možete pročitati klikom ovde.

SANACIJA ILI ZAMENA VODOVODNIH CEVI U KUPATILU

Potrebno je da znate da ne iziskuju sve oštećene cevi nužno i njihovu zamenu. Neka oštećenja je moguće veoma uspešno sanirati. Šta dobijate sanacijom cevi? Sanacijom oštećene cevi dobijate uštedu sredstava uz kvalitetno izveden posao. Razume se da, ukoliko se odliučite za sanaciju oštećenja na cevima, ovaj posao morate poveriti kvalitetnom vodoinstalateru. Kvalitetnih vodoinstalaterskih servisa na području Beograda je malo, ali Vodoinstalater Simonović je sigurno jedan od njih, o čemu svedoče pravna lica koja su se odlučila da nam ukažu poverenje.

Zamena vodovodnih cevi u kupatilu indikovana je u situacijama kada je nemoguće izvršiti njihovu sanaciju. Ova usluga je svakako skuplja u odnosu na sanaciju jer podrazumeva duži vremenski angažman majstora, kao i ugradnju novih cevi. Kada je reč o ugradnji novih cevi, Vodoinstalater Beograd ugradjuje najsavremenije cevi čiji je rok trajanja neogračen, osim u uslovima velikih požara, zemljotresa i drugih prirodnih nepogoda. 

NA RASPOLAGANJU SVAKOG DANA

Vodoinstalater Beograd vam je na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Dajemo garanciju za sve usluge koje pružamo, a na vašu adresu u slučaju hitnih intervencija stižemo već za 30 minuta od poziva.

Ugradnja sanitarija

Ugradnja sudopere

VODOINSTALATERSKI SERVIS SA ISKUSTVOM

Vodoinstalater Simonović je vodoinstalaterski servis sa iskustvom dužim od jedne decenije. Naši vodoinstalateri pružaju sve vrste vodoinstalaterskih usluga kao što su odgušenje kanalizacije, detekcija curenja vode bez obijanja zidova, zamena cevi, sanacija oštećenih cevi, zamena baterija i ventila kao i mnoge druge usluge. Svaki naš vodoinstalater je kvalifikovan za posao kojim se bavi, pažljivo selektiran i spreman da odgovori na sve izazove. Osim intervencija u standardnim termina, naš dežurni vodoinstalater Beograd je spreman da izadje na teren od 00 do 24h svakog dana i otkloni kvarove na vašim vodovodnim instalacijama. Na vašu adresu stižemo za 20 do 30 minuta od poziva jer naša specijalnost su hitne intervencije.

 

Vodoinstalater Hitne usluge

© COPYRIGHT 2018 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER SIMONOVIĆ

Pozovite nas
VODOINSTALATER SIMONOVIĆ